-
Πανο εδειξε πολυ ωραια η ζαντα! Καλα χλμ!
Και μερικα δικα μου 
Μερικες απο το Dynavin και τη καμερα που δεν προλαβα να σηκωσω τις προαλλες.

Χρησιμο εργαλειο για αφαιρεση υαλοκαθαριστηρων (θα χρειαστει στο DIY παρακατω, δεν κανεις ζημια αν τυχον εχουν κολλησει).

Διαφορα ανταλλακτικα, κλιπς που εσπασα κατα λαθος, το κεντρικο τριμ για το Ε46 (λαθος τριμ πηρα.. δεν επρεπε να εχει τα εξογκωματα και δειχνει λιγο χαλια ντυμενο με di-noc), cargo net E46, γρυλλιες και χερουλι για το Ζ4 γιατι εσπασε ενα δοντακι στο καθενα και με ενοχλουσε που ηξερα πως ειναι χαλασμενο, HVAC relocation kit για το Dynavin, και τελος το windshield cowl του Ε46 για να κανω αυτο το DIY. Εχει γινει χιλια κομματια. https://forums.bimmerforums.com/foru....php?t=1334705

Το cargo net στα Ε46 ετσι καθεται? Δεν εχει καποιο καπακι εκει περα? Εβγαλα κατι μαυρα πλαστικα για παιδικα καθισματα που ειχε.. για να φανερωθει το σιδερο απο κατω. Εκει δεν πιανει το net? Η τρυπα μενει ετσι χαλια? Μου λειπει κατι? Αν οχι, λεω να κοψω με το dremel τα μαυρα πλαστικα γιατι ετσι χυμα δειχνει σαν datsun.
Και ενα ζευγαρι μπροστινα Conti SC3 στο Z4 γιατι τα προηγουμενα ξαναπεθαναν απο την καμπερ, απ'εξω μια χαρα και απο μεσα θανατος. Λυθηκε και το προβλημα με το τρεμουλο, δεν ξαναπαω Παυλιδη μου βγαλαν το μισο μπροστινο συστημα off και δεν ειδαν καν το λαστιχο απο μεσα... το ειδα οταν θυμηθηκα πως και τη τελευταια φορα μεσα ειχα φθορα και εξω τιποτα.
-
The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:
BILL007 (27-09-11), Panos 316T (27-09-11), Ptboul (27-09-11), S8N (29-09-11)
-
άρχισα και εγώ σιγά σιγά τις αισθητικές πινελιές στο Αργαλειο.. βάφτηκε ο προφυλακτήρας(πολλά σημαδάκια από πετραδάκια) και μπάχτηκαν και καπάκια στα προβολάκια, σαν και αυτά:

Uploaded with ImageShack.us
στο χρώμα του αμαξώματος φυσικά..
φωτό σύντομα(είναι άπλυτο!
)
εχω στο νου μου 5-6 πραγματάκια ακόμα και θα γίνει κούκλα..και αργότερα πάμε και Αlpha-Ν
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:
Panos 316T (27-09-11), S8N (29-09-11)
-
Φτανει ρε Φανη!! Ελεος πια με τα μπαξιματα. Σταματα τα για κανα χρονο να παρεις κανα διαμερισματακι...
-
The Following 2 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:
fanisk (27-09-11), Panos 316T (27-09-11)
-
Σημερα ηρθε πακετο απο online-teile και μας εφερε δωρακι καλοδιωση για obc,θερμαινομενα καθισματα,ρελε για τα θερμαινομενα καθως και 2 λαμπες που θα τοποθετηθουν κατω στα ποδια οδηγου-συνοδηγου

Uploaded with ImageShack.us
-
The Following 2 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:
Panos 316T (27-09-11), S8N (29-09-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ