Αρχικό μήνυμα απο
Atsa linos
καλησπερα σε ολους σας ,,,ας καταθεσω και εγω την αποψη μου περι εξουσιοδοτημενων και μη συνεργιων ,,,,,,εχω bmw εδω και 12 χρονια εχουν δει τα ματια μου πολλα,,,οι αντιπρωσοποιες ειναι οπως πας σε ενα καλο εστιατοριο ,,,βλεπεις την διακοσμηση τους μαιτρ ,σερβιτορους με πετσετουλες να σου γεμιζουν το νερο το κρασι και να ειναι ετοιμοι ανα πασα στιγμη να σου προσφερουν τις πρωτες βοηθειες αν στραβοκαταπιεις,,και εσυ σκευτεσε απο μεσα σου εδω θα μου παρουν το κεφαλι αλλα ας οψεται το μωρο μου θα μεινει ευχαριστημενο,,,,,,,,ποιος μαστορας καλος επισημης αντιπροσωποιας δεν θα επιχειρουσε να ανοιξει δικο του συνεργειο αφου ειναι γατος??,,και να μην καθεται να παιρνει διαταγες απο τον αρχιμηχανικο κλπ,κλπ καθεται λοιπον εκει στην σιγουρια του μονιμου και βαριεται που ζει,,,σε κοιταει και ποιος ξερει τι λεει απο μεσα του,,,ενω ο γατος τα συχτιριζει ολα και βγαινει εξω και προσεχει τα μωρα μας ,,,ξερετε γιατι?? για να μας ξαναδει εκει γιατι απο εμας πληρωνει τεβε,δεη,κλπ,,,,,,,,,,πας στην αντιπροσωπεια ο ενας βαζει ναυλον στο καθισμα ο αλλος φτιαχνει καρτελα ο αλλος το παει μεσα,,,,και εσυ στο σαλονι περιμενεις ,,κοιτας τους αλλους ομοιοπαθεις και σιγοψυθηριζεται τι μελοι γενεσται ,,,,,μετα απο ωρα και ενω εχεις γινει κοτοπουλο απο τα πολλα χαμογελα των ρομπακιδων που παιρνουν απο διπλα σου και σε ενημερωνουν για την τυχη και την πορεια των εργασιων ( λες και γεναει η γυναικα σου στο μαιευτηριο ) φτανει η ωρα που σου φερνουν το μωρο σου ,,,το κοιτας και πας για καταθεση αισθανομενος οτι βρισκεσε στην δου (εφορια) της περιοχης σου,,,,και στην ουσια για να πιστεψεις και εσυ τι εγινε παραμυθιαζεις τον ευατο σου οτι οκ στο εφτιαξε το επισημο σερβις της bwm και καπως ηρεμεις,,,,,ασε που εμενα μου αρεσει ο γυρος και τα κεμπαπ στο μοναστηρακι ,,,,,,,,συγνωμη αν σας κουρασα ,,,,,,φιλικα