Και εγω αρνουμαι να πληρωσω τους νοσοκομειακους γιατρους Θρακης.
Και εγω αρνουμαι να πληρωσω τους νοσοκομειακους γιατρους Θρακης.
Kostas_1 (24-09-11), S8N (24-09-11), Κωνσταντίνος (24-09-11)
Θεωρώ άδικο να πληρώνουν ορισμένοι και να αδιαφορούν επιδεικτικά οι υπόλοιποι. Ιδίως όταν αυτοί είναι νοσοκομειακοί γιατροί. Όταν έρθουν τα χειρότερα, να δούμε αν θα τους αρέσει που δε θα πληρώνονται και οι μισθοί τους.
Στους περισσότερους από εμάς δεν περισσεύουν αυτά τα χρήματα. Για να τα πληρώσουμε θα κόψουμε από κάτι άλλο: Από διασκέδαση, από αγορές βασικών ειδών (π.χ. ρουχισμού), από δώρα στα παιδιά μας. Υποτίθεται ότι αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τα χειρότερα, όχι για μας αλλά για τους νεότερους. Εμείς είμαστε χαμένοι ούτως ή άλλως. Δυστυχώς σ' αυτόν τον αγώνα κάποιοι επιμένουν να σπρώχνουν αντίθετα, πιστεύοντας πως θα 'ρθει ο από μηχανής Θεός να μας σώσει.
Καταλάβετέ το: Στην ευρωζώνη η μόνη υποτίμηση που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι μέσω δραστικής μείωσης του εισοδήματός μας. Εκτός ευρωζώνης όμως το μόνο που υπάρχει είναι πραγματική πείνα και πλήρης απαξίωση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου. Ας μη βαλθούμε να το διαπιστώσουμε. Όποιος νομίζει ότι θα επιστρέψει στην περίοδο όπου έβγαινε για διασκέδαση με 3 χιλιάδες δρχ στην τσέπη (9 ευρώ) και επέστρεφε με ρέστα, ζει σε άλλο πλανήτη.
Η απάντηση λοιπόν είναι απλή: Όποιος έχει, πληρώνει. Όποιος μπορεί να τα μαζέψει χωρίς να πεινάσει, πληρώνει. Όποιος πραγματικά δεν έχει ή όποιος θα στερηθεί και τα βασικά για να βρει αυτά τα χρήματα, δεν πρέπει να πληρώσει.
Με πρόλαβε ο Σταμάτης. Τα είπε όλα σε μια πρόταση. Εύγε.
Για την πατριδα και τον συνανθρωπο να δωσω και παραπανω. Στο λογο μου.
Τρωγω κολληματα γιατι μου μπαινουν ιδεες οτι καποιος πονηρος Π0ΥΣΤΗΣ θα τα φαει.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εγω το 1000ρικο το εσκασα πάντως !! Μ@λακια ή οχι θα δείξει !!
Για να μη σε πουν αυριο μαντη κακων....
απο πολυ εγκυρες πληροφοριες, επεσε στο τραπεζι ως προταση να γυρισουμε 25-30 χρονια πισω τοτε που οι ειδικευομενοι ιατροι δεν πληρωνονταν κατα την ειδικοτητα τους. Αν θα γινει? δεν νομιζω!!
Για τη δευτερη παραγραφο να συμπληρωσω οτι διευκολυνσεις στη καταβολη των τελων εισφορων θα ηταν "φρονιμο" να γινουν ετσι ωστε να μπορουν να ανταπεξερθουν οι πολιτες που πια εχουν "στεγνωσει".
Φαντάζομαι πως θα υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα διακανονισμού με τη ΔΕΗ.
Εδώ με τα πρόστιμα διατήρησης του 3843/10 (Η/Χ) οι τράπεζες έκαναν διευκολύνσεις στο εφάπαξ ποσό μέσω άτοκων δόσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με την έκτακτη εισφορά: Πληρώνεις το ποσό με έκπτωση 5% και η τράπεζα στο βάζει στην κάρτα σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Το όλο πρόβλημα Γιάννη είναι πως αυτά τα έσοδα πρέπει να φανούν στο έτος 2011, άρα μέχρι τον Φλεβάρη του 2012. Δυο χρόνια κάναμε βάδειν και τώρα μας έβαλαν το νέφτι στον πισινό.
joseph (24-09-11)
νομίζω πως ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί
η μη πληρωμή δεν είναι για ιδεολογικούς ή ταξικούς λόγους
το έλλειμμα μετά από τόσες θυσίες έφτασε στο οκτάμηνο τα 18+ δις, αυξημένο τουλάχιστον κατά 4 δις από πέρυσι...ο νοών νοείτω
αυτό που φοβάμαι είναι ότι η χρεοκοπία (αναπόφευκτη) θα βρει πολύ κόσμο χωρίς τα στοιχειώδη για τη διαβίωση
εάν έχετε χρήματα, πληρώστε...μακάρι να βγω ψεύτης
οποιος δεν θελει να πληρωσει το τελος ακινητων μπορει να παει να καταθεσει στο παρακαταθηκων και δανειων τα χρηματα που αφορουν την καταναλωση του σε ρευμα και δημοτικα τελη μονο και να γλητωσει ετσι την διακοπη του ρευματος τουλαχιστον...
αντε γεια...