παιδια χωρις παρεξηγηση δε νομιζω να πετυχετε ποτε 3 λιτρα καταναλωση μεσα στην πολη ξεκινα σταματα.το 6,5 μεσα στην πολη ειναι ελαχιστο.εγω με 316 8v καιω 10 λιτρα στην πολη.το παλιο το yaris το χιλιαρι ειναι παρα πολυ οικονομικο.το προτεινω για οποιον δε θελει να διαθεσει πολλα χρηματα.φιλος μου μεσα στην πολη (θεσσαλονικη) με οδηγηση που περιλαμβανει και ταχυτητες 80χλμ/ωρα και σταματα ξεκινα καιει μετρημενα με χαρτι και μολυβι 5,8
Yaris και πάλι Yaris !! Τα Corsa εχουν χοντρό θέμα με το φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF λογω ποιότητας ελληνικων πετρελαίων. Το iQ δεν το εισάγουν για το Fiesta δεν ξέρω.
Φιλε Ντινο, να σου προτεινω να ξανασκεφτεις τη λυση "μετχ",
μιας και μπορεις να βρεις αυτοκινητο σαν καινουριο στα μισα λεφτα απο οτι τα καινουρια που ποσταρες.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
να ξες οτι το μοτερ ειναι ΦΙΑΤ!!!!!!!!
και επειδη εχουμε yaris στην οικογενεια στο προτείνω ανεπιφύλακτα !!!!!!....δεν σπαει δεν χαλαει......και εχει και 6 χρονια εγγυηση!!!
το μοτερ πετρελαιου που εχει ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο χρονια τωρα......
το φιναλε κοιτα για κανα μτχ με λιγα χλμ .....σιγουρα θα γλυτωσεις κανα 4-5 χιλιαρικα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scania124 : 24-09-11 στις 09:29
Υπαρχει περιπτωση να βρω μεταχειρισμενο yaris πετρελαιο σε τετοια τιμη ωστε να το προτιμησω απο καινουργιο ??
Μια ματια που εριξα στο car.gr ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 24-09-11 στις 09:54
Yaris πετρελαιο και αυτοματο . . .
Καθαρος χιλιομετροφαγος !!!!!