δεν πηγαινε σε σενα το μηνυμα, πηγαινε στον αλλο χρηστη που ανοιξε νεο θεμα το οποιο συγχωνευθηκε με το παρον.
Έλα όλο γκρίνια είστε, εφόσον είναι μέσα στα ''κεκτημένα'' γιατί να μη το πάρουν το αμαξάκι https://parganews.com/?p=17060
nikos1400 (23-09-11)
Πράγματι όλο γκρίνια ρε φούστη μου. Ας το δούμε από τη θετική πλευρά:
1. Ο άνθρωπος έδωσε 750 χήνες από τον ιδρώτα μας στην αγαπημένη μας μάρκα και όχι σ' εκείνη τη σιχαμένη την Audi.
2. Πήρε την 7άρα στο σωστό χρώμα.
3. Την πήρε με καλό εξοπλισμό, ώστε να διατηρήσει μεταπωλητική αξία (μη περιμένετε να τη δείτε στο car.gr με τίτλο 'τιμή συζητήσιμη').
4. Πήρε την τρίλιτρη turbo (740 λέει πίσω) και όχι κάποια με κτηνώδη κυβισμό. Άρα και λιγότερα τέλη έχει, και βελτιώνεται.
5. Δεν την έχει καγκουρέψει ακόμη.
6. Ενδέχεται όχι μόνο να γίνει μέλος του club, αλλά να κάνει και γερό σεφτέ στον tamtam όταν πρόκειται για λουκάνικα. Αυτό κι αν είναι 'βοήθεια μεταξύ μας'.
Εγώ τον πάω. Respect στον Τούρκογλου.
Μια χωρα ολοκληρη να δουλευει για 300 μ@λ@κες !!1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και ….
απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο ( σημ. καλο ε?), σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ…..
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ… ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
(δεν ειναι μονο αυτοι, το ξερω...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αρη εχεις διαλεξει το κορυφαιο avatar ολων των εποχων.
Κλαιω! lol! τι προσεγγιση κι αυτη!
off topic.
α.Δε θελω να βλεπω τη πεθερα και τη κουνιαδα μου που συνεχιζουν να ειναι υπερμαχοι του ΜΑΣΟΚ(συνειρμος απο τη μασα).
Η κουνιαδα μου εχει τους λογους της, την προωθει ο πρασινος συνδικαλισμος.
Η πεθερα μου.... περνα καλα η κομματικα εγκαθετη κορη της
β.Ο Λο...δος εχει σχεση με τη λοβιτουρα;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣΟΚ
https://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM
κατόπιν ώριμης σκέψης και μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή που έρχεται, σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις αλλά και ανθρώπων που εκτιμώ από την επιστημονική κοινότητα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην πληρώσω τίποτα
το έγκλημα που συντελείται αγγίζει τα όρια της προδοσίας...η χρεοκοπία θα έρθει να μας βρει στην κυριολεξία απένταρους και μοιραία θα βιώσουμε εξαθλίωση
είναι τραγικό ότι όλο αυτό γίνεται εις γνώσην των κυβερνώντων...δεν υπάρχει σχέδιο διάσωσης της ελλάδας, όλος ο αγώνας γίνεται για να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες
τα λεφτά που δίνουμε πέφτουν σε πηγάδι και χάνονται...δεν πρόκειται να σώσουν την ελλάδα από την στιγμή που η πολιτική που ακολουθείται είναι η πλέον καταστροφική σε περίοδο βαθιάς ύφεσης
δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε από το σπιράλ της ύφεσης...θα προτιμούσα μια χρεοκοπία αύριο το πρωί, με δικούς μας όρους
δεν προτείνω κάτι, απλά σκεφτείτε πολύ καλά τί θα κάνετε με τα χρήματά σας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefm5 : 24-09-11 στις 01:04
https://www.newsbeast.gr/greece/arth...trous-thrakis/
τι να κανουμε τελικα αραγε ?την άρνηση τους να καταβάλλουν την έκτακτη εισφορά και το τέλος ακίνητης περιουσίας εκφράζουν με σχετική τους ανακοίνωση οι νοσοκομειακοί γιατροί Θράκης
να πληρωσουμε ?
να μην πληρωσουμε ?
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM