Ptboul (23-09-11)
Άνετα! Έχω φίλο με πολύ καλή ταβέρνα εκεί που θα μας περιποιηθεί δεόντως..
Ο προορισμός προσφέρεται και σαν ημερήσια εκδρομή μόΝοι ή με οικογένεια και συνδυάζεται με ψάθα - αλεποχώρι για φαγητό, μπάνιο, καφέ, οφθαλμόλουτρο..
Σε πιάνει πραγματικό δέος στη διαδρομή Πόρτο Γερμενό - Αλεποχώρι όπου τα δέντρα είναι τόσο πυκνά που ο δρόμος σκοτεινιάζει! Τρέμεις στη σκέψη πυρκαϊάς.
Ps: Κάθε προσπάθεια ξεδίπλωσης των φυσικών ταλέντων του si αμαυρώνεται από φωνασκίες, ογκανισμούς και λοιπές διαμαρτυρίες της συζύγου. Ο μπέμπης δε δείχνει να μασάει για την ώρα![]()
να προσθεσω και τις "υπερειδικες" του drift team του forum μας..ολες γλιστρανε υπερμετρα οποτε ειναι περισσοτερο για παιχνιδι..και οχι τοσο για στριψιμο..
καπανδριτι..πολυ γλιστρα λεμε...
και ντραφι..προσοχη για αστυνομια εκει..
αντε να προσθεσω και το δρομο απο μαρκοπουλο-λουτσα..οπου ομως ειναι επικινδυνος..γιατι ειναι λιωμα και εχει και λακουβες..
Ναι, το καλοκαίρι είναι καλά
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα αλλά δεν είναι ακριβώς για διαδρομή αλλά για παιχνίδι, μετά τον Άγιο Στέφανο, παράλληλα με την ΕΟ (μετά τα Goodys) προς Κιούρκα.
Γλιστερές επιφάνειες με μεγάλες κ ανοιχτές καμπές όταν περνάς από την μία πλευρά της ΕΟ στην άλλη κ συνήθως χωρίς κίνηση.
Θα ηθελα τις γνωμες σας για ''καλες'' μπ..τσαρκες που μπορουν να γινουν με το αμαξι και γι αμερα Σαββατο η Κυριακη πρωι...., η οποιες θα πρεπει να πληρουν τις εξης προυποθεσεις......
-Να ειναι σε αποσταση που να μπορει να γινει η βολτα εντος 3 ωρων....(να προλαβω να γυρισω στο σπιτι χωρις να με παρει χαμπαρι η γυναικα μου)
-Να ειναι βατος (σε καλη κατασταση)οχι Διδυμου και Ιασωνος κανουν εργα
-Να μην εχει (οσο ειναι δυνατον) πολυ κινηση (μονο η εταιρα και κανενας αλλος συναγωνιστης εντος του "ναου"
-Να εχει ενα καποιο ενδιαφερον.....(στροφες,αποσ ροφες,διαστροφες strap on, bdsm, kinky roles)
-Να ειναι εντος Αττικης.....(αν γινεται)μην τρεχουμε στο βαρδαρη
Απλα για να ξερουμε μερικες διαδρομες αν σηκωθουμε κανα πρωινο και θελουμε να ξεκ...ωσουμε λιγο.....
αντε γεια...
Σαββατο πρωι νωρις, προς Επιδαυρο, εως το Στορκ η και λιγο ποιο περα, επιστρεφεις στο Στορκ, πινεις ενα γαλονι χυμο και επιστρεφεις.....η διαδρομη τα εχει ολα. Και ειναι και κοντα. Προσοχη πολυ στις μηχανες ομως.
merlin (23-09-11)