Lambros46 (23-09-11)
Φάνη κάτι δεν κατάλαβα καλά ή κάτι δεν μου στέκει...
Ωραία το βιδώνεις αυτό και τρως 2 εκατοστά απο τη διαδρομή.Είναι σωστό αυτό όμως? Για να δουλέψει σωστά η ανω αντλία συμπλέκτη θέλει να κάνει την διαδρομή που της έχει οριστεί.Πως αυτοί χωρίς καμία άλλη ρύθμιση παρά μόνο με αυτό το "πατάκι" μικραίνουν την διαδρομή???![]()
Ναι καταλαβα τι λες, δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα ομως.. πιστευω πως η διαδρομη ειναι καθαρα για να μην αφηνει ο καθε κουλομαριας το συμπλεκτη οπου να'ναι και τα σκιζει ολα. Αν δεν επιανε πιεση η αντλια δεν θα σε αφηνε καν να συμπλεξεις, ασε που ειτε στην αρχη ειτε στο τελος την ιδια αντισταση εχεις στο ποδι.. αρα πιεση εχει απο την αρχη της διαδρομης.
Οι αλλαγες ειναι φανταστικες τωρα, καποια στιγμη θα βαλουμε και το shortshift της Rogue και θα ειναι υπεροχος ο συνδιασμος![]()
BILL007 (24-09-11)
fanisk (24-09-11)