Ενας φιλος πουλησε το 330 του που φορουσε Hartge τελικο.Πολυ ωραιος μπασος θορυβος χωρις να ενοχλει και με ασυμμετρες μπουκες.Νομιζω πως την εχει βγαλει και την δινει χωριστα.Αν σ ενδιαφερει στειλε μου ενα πμ να μαθω και να σ ενημερωσω.
Ενας φιλος πουλησε το 330 του που φορουσε Hartge τελικο.Πολυ ωραιος μπασος θορυβος χωρις να ενοχλει και με ασυμμετρες μπουκες.Νομιζω πως την εχει βγαλει και την δινει χωριστα.Αν σ ενδιαφερει στειλε μου ενα πμ να μαθω και να σ ενημερωσω.
Kazakos Garage (31-01-13)
Φιλος μου εβαλε σε 320 2.2 τελικο REMUS.Δινει το ιδιο και για το 330.Εχει πολυ γλυκο μπασο,ησυχο ταξιδι και πολυ καλη ποιοτητα.Ομως δεν μ'αρεσαν οι μπουκες(διπλο τετραγωνο αλλα λιγο χαντροκομμενο) και η τιμη-700 ευρα πριν δυο χρονια
Αυτο ειναι το δικο μου..
ΧΙΟΣ-CHIOS
sierra (20-02-13)
Aπο εβδομαδα περιμενω τελικο eisenmann.Μολις περαστει θα σου πω εντυπωσεις το ιδιο μοτερ φοραμε.
Kazakos Garage (31-01-13), zaharias (18-09-11)
Το race.Τοση διαφορα εχει με το κανονικο?Με την διπλη ομως οχι την 4πλη
Τι εννοεις τοση διαφορα εχει με το κανονικο.. (??)
Ποσο και απο που αν επιτρεπεται..??
Ελπιζω να μην εχεις σκοπο να πειραξεις κατι αλλο στην εξατμιση.. Γιατι ΜΟΝΟ με το τελικο θα κανει ηδη καλο και αρκετο ηχο..
Με το καλο..
Αντε μπας και πεισουμε και το Νικο..
Βεβαια και το Hartge που λεει ο αλλος Νικος πιο πανω δεν ειναι κακη ιδεα αν ειναι σε καλη τιμη..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Εχει race και απλη eisenmann.H race ειχε λιγο παραπανω θορυβο νομιζω
Την βρηκα στο ebay σε δημοπρασια και την χτυπησα.Με μεταφορικα και ολα 230 θα μου βγει.Κατι αλλο εννοειται δεν προκειται να πειραξω.Παντως ο γερμανος που την πουλουσε ειχε (για z4) δοκιμασει-αγορασει 3 διαφορετικες εξατμισεις.Την eisenmann,μια bastuck(που ειχε και σωληνες πριν το τελικο) και μια g-power.Απο αυτες κρατησε τελικα την gpower και εβγαλε για πωληση τις αλλες δυο.
Λογικα μεσα στην εβδομαδα θα φτασει αρα θα γραψω και εντυπωσεις.
zaharias (19-09-11)
ΧΙΟΣ-CHIOS