Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Χρήση κουκούλας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

ειμαι παθων στο παλιο μου αμαξι (κοκκινου χρωματος) , πανε 3 χρονια οταν ολο χαρα αγορασα αδιαβροχη κουκουλα με 65 ευρω, τον πρωτο χειμωνα καμαρωνα το αμαξι που το εβλεπα με την κουκουλα και εξω να ριχνει καρεκλες! και ελεγα κομπλε! ουτε λερωνετε ουτε τιποτα θα το ξεσκεπασω το ΣΚ να παω την εκδρομουλα μου , θα του κανω και ενα πλυσιμο την Δευτερα και ξανα κουκουλα μετα! , αμ δε! το επομενο καλοκαιρι παρατηρησα αυτην την θολουρα στο χρωμα ειδικα σε καπο ουρανο και πισω κολωνες προσπαθησα με αλοιφη να το "καθαρισω" αλλα δεν καθαριζε με τιποτα! μετα εμαθα οτι η ζημια ΔΕΝ επισκευαζετε παρα μονο με βαψιμο, ως παθων λοιπον θα πωκαι εγω ΟΧΙ κουκουλα το χειμωνα, οσο καλη και αν ειναι 1000 φορες ενα καλο κερι και πλυσιμο, παρα να ρισκαρεις ολικο βαψιμο του αυτοκινητου για να μην μπεις στον κοπο να πλυνεις 10 φορες παραπανω , και αντε μετα το εβαψες και αν δεν σου κανουν καλη δουλεια? οταν θα ερθει η στιγμη της πωλησης αντε να πεισεις τον υποψηφιο αγοραστη οτι το εβαψες λογο κουκουλας και οχι λογο τουμπας η δεν ξερω και εγω τι αλλο

2. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

Monsta (23-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή Υγρασια στο χρωμα

Πως ακριβως φαινεται το χρωμα του αυτοκινητου οταν παθει ζημια απο υγρασια λογω χρησης κουκουλας ; Αυτο το θαμπωμα και η θολουρα που λετε τι ακριβως ειναι ; Στο αμαξι μου στο χρωμα του ουρανου φαινονται αν κοιταξεις απο συγκεκριμενη γωνια μαυριλες που δεν ειναι ομοιομορφες δηλαδη σε αλλα σημεια φαινεται κανονικα το χρωμα και σε αλλα σημεια φαινεται μαυρο και επισης σε μια περιοχη μαυρη υπαρχουν κηλιδες κανονικου χρωματος. Η υφη της επιφανειας δεν εχει αλλαξει.

Rides
    0

Προεπιλογή Χρήση ή οχι κουκούλας

Υπαρχει ενα διλλημα στην χρηση ή οχι της κουκούλας. Απο την μια μπορει η κουκουλα να δημιουργησει ζημιες στο χρωμα αλλα απο την αλλη προφυλασει απο ζημιες που μπορουν να κανουν διαφοροι επιτηδειοι οπως γρατζουνιες με αιχμηρα αντικειμενα. Ειχα μια περιπτωση μου γρατζουνισανε ολη τη δεξια πλευρα του αυτοκινητου μου η γρατζουνια δεν διορθωνοτανε με αλοιφη και αλοιφαδορο και εβαψα ολη την πλευρα του αυτοκινητου. Αν ειχα κουκουλα στο αυτοκινητο θα γλυτωνα την γρατζουνια και το βαψιμο. Ενα αλλο παραδειγμα, στο αυτοκινητο του θειου μου κουκουλωμενο ειδε μια μερα ενα μεγαλο σκισιμο στο πλαι της κουκουλας χωρις να εχει πειραχτει το χρωμα. Δηλαδη του σκισανε την κουκουλα αλλα δεν του κανανε ζημια στο αυτοκινητο. Αν δεν ειχε την κουκουλα θα του ειχανε γρατζουνισει το χρωμα του αυτοκινητου.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως ακριβως φαινεται το χρωμα του αυτοκινητου οταν παθει ζημια απο υγρασια λογω χρησης κουκουλας ; Αυτο το θαμπωμα και η θολουρα που λετε τι ακριβως ειναι ; Στο αμαξι μου στο χρωμα του ουρανου φαινονται αν κοιταξεις απο συγκεκριμενη γωνια μαυριλες που δεν ειναι ομοιομορφες δηλαδη σε αλλα σημεια φαινεται κανονικα το χρωμα και σε αλλα σημεια φαινεται μαυρο και επισης σε μια περιοχη μαυρη υπαρχουν κηλιδες κανονικου χρωματος. Η υφη της επιφανειας δεν εχει αλλαξει.

Αν είσαι Αθήνα, φέρτο να το δω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είσαι Αθήνα, φέρτο να το δω.
    Ναι μενω στην Αθηνα. Θα στο φερω καποια στιγμη να το δεις.

Rides
    0

Προεπιλογή Κουκουλες που αναπνεουν

Υπαρχουν κουκουλες απο κατασκευαστριες εταιριες του εξωτερικου ( ΗΠΑ, Αγγλια ) που οπως υποστηριζουν οι κατασκευαστες αυτων δεν αφηνουν το νερο να περασει και αναπνεουν με αποτελεσμα να ειναι αδιαβροχες και να μην παγιδευουν υγρασια αναμεσα στην κουκουλα και το χρωμα του αυτοκινητου γιατι η εν λογω υγρασια εξατμιζεται αφου η κουκουλα αναπνεει.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP