ειμαι παθων στο παλιο μου αμαξι (κοκκινου χρωματος) , πανε 3 χρονια οταν ολο χαρα αγορασα αδιαβροχη κουκουλα με 65 ευρω, τον πρωτο χειμωνα καμαρωνα το αμαξι που το εβλεπα με την κουκουλα και εξω να ριχνει καρεκλες! και ελεγα κομπλε! ουτε λερωνετε ουτε τιποτα θα το ξεσκεπασω το ΣΚ να παω την εκδρομουλα μου , θα του κανω και ενα πλυσιμο την Δευτερα και ξανα κουκουλα μετα! , αμ δε! το επομενο καλοκαιρι παρατηρησα αυτην την θολουρα στο χρωμα ειδικα σε καπο ουρανο και πισω κολωνες προσπαθησα με αλοιφη να το "καθαρισω" αλλα δεν καθαριζε με τιποτα! μετα εμαθα οτι η ζημια ΔΕΝ επισκευαζετε παρα μονο με βαψιμο, ως παθων λοιπον θα πωκαι εγω ΟΧΙ κουκουλα το χειμωνα, οσο καλη και αν ειναι 1000 φορες ενα καλο κερι και πλυσιμο, παρα να ρισκαρεις ολικο βαψιμο του αυτοκινητου για να μην μπεις στον κοπο να πλυνεις 10 φορες παραπανω , και αντε μετα το εβαψες και αν δεν σου κανουν καλη δουλεια? οταν θα ερθει η στιγμη της πωλησης αντε να πεισεις τον υποψηφιο αγοραστη οτι το εβαψες λογο κουκουλας και οχι λογο τουμπας η δεν ξερω και εγω τι αλλο