-
Mike το θέμα δεν είναι αν δουλεύεις 0,5 ή 1,5bar. Το θέμα είναι που τα δουλεύεις, αυτό θέλω να σου πω....
Διαφορές σε απόκριση δεν νομίζω να δεις, αλλά και να δεις φαντάζομαι ότι δεν θα αξίζουν τα διπλά χρήματα του άγραφου. Το θέμα είναι οτι στον άγραφο μπορεις πχ να βάλεις waterinjection σε πολλαπλή ή στο ιντερκούλερ, θα μπορείς να ρυθμίζεις το βεντιλατερ, θα μπορείς να έχεις βλέπεις τα πάντα σε ένα λαπτοπ, θα μπορείς να έχεις 800 διαφορετικούς κόφτες, shift light και άλλα πολλά πράγματα πολύ χρήσιμα σε πίστα. Το δικό μου σκοπεύω να το τελειώσω σε κανα μήνα μέσα. Στο 0,5 δεν θα μείνεις και το ξέρεις, μην πας να δώσεις 2 φορές τα χρήματα για εγκεφάλους και οργανάκια. Τεσπα θα τα πούμε και απο κοντά στην ερχόμενη
-
The Following 3 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:
BILL007 (22-09-11), black_beauty (22-09-11), m-power_01 (22-09-11)
-
Παιδια ,κατα τη γνωμη, ειστε υπερβολικοι στις κρισεις σας οσο αναφορα οτι ο αγραφος δεν εχει καμια σχεση με παραλληλο.Πρωτον να ξεκαθαρισω οτι και εγω φοραω αγραφο που τυγχανει να τον εχω τοποθετησει-ρυθμισει μονος μου οποτε τυγχανει να μην τα ξερω μονο θεωρητικα τα πραγματα.
Ενας παραλληλος μπορει να εχει τις ιδιες λειτουργιες και παραμετροποιηση με εναν αγραφο.Ιδιες εξοδους, ιδιες δυνατοτητες ,ιδιο resolution με εναν σχετικα φθηνο αγραφο.Κατα τη γνωμη μου αυτο που διαφοροποιει την τιμη ενος αγραφου ή παραλληλου ειναι η ταχυτητα (επεξεργαστικη ισχυς), ο αριθμος των εξοδων για pwm ελεγχο -αναφλεξη , και επιπροσθετα χαρακτηριστικα (που απλα δεν θεωρουνται απο τα βασικα χαρακτηριστικα για να εχει ενας αγραφος ή παραλληλος ) πχ ρυθμιση advance ανα κυλινδρο ,ελεγχος διαφορικων που συνανταται σε ακριβους αγραφους motec,autronic,haltech 12.Λεγοντας πρωτα πρωτα,ακριβους αγραφους εννοω πανω απο 1400ευρω για αγορα απο αυστραλια,αμερικη και οχι η υπερκοστολογηση με τοποθετηση στο ελλαδα για 3000 με 5000 χιλιαρικα.Τωρα οσο αναφορα τους υπολοιπους φθηνους αγραφους λιγο πολυ τα ιδια πραγματα κανουν wideband στα cells, 4 ανεξαρτητοι εξοδοι για αναφλεξη (γιατι σε 6-8-12 θα πρεπει να δουλεψουν wasted spark), 4 ή περισσοτερες εξοδοι για ελεγχο , περιβαλλον windows ,antilag κλπ.
Αλλος εχει περισσοτερα αλλος λιγοτερα καλουδια.Ομως ορισμενοι παραλληλοι εχουν τα ιδια και περισσοτερα χαρακτηριστικα απο ορισμενους αγραφους οπως αλωστε και τιμη!! πχ κατα την γνωμη μου ο msquirt υπολοιπεται σε τιμη γιατι εχει μικροτερη επεξεργαστικη ισχυ και resolution (πχ μοιρες αβανς νομιζω 0.5 , μικρο διδιασταστο matrix σε σχεση με αλλους φθηνους αγραφους και με εναν πολυ καλο παραλληλο πχ smt8...ΟΧΙ ΟΜΩς ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ....
Τελος μην ξεχναμε οτι εδω απο το φορουμ πολλα παιδια χρησιμοποιουν παραλληλους και εχουν βγαλει πολλα αλογα χωρις κανενα περιορσμο , ενω σφυριλατα 400αρια bmw εχουν δουλεψει στο εξωτερικο με παραλληλους, map converted.ΠΧ o γνωστος βουλγαρος.Αν θελεις πχ να δουλεψεις σε ενα gtr r35, Μ3 ε92, vag ελεγχοντας ολες τις παραμετρους που ελεγχει ο μαμα και διατηρωντας αλλες ,καλυτερα να δουλεψεις με παραλληλο με πολλες δυνατοτητες ή πολυ ακριβο αγραφο γιατι ενα κοινως αγραφος ειναι πολυυυυυ υποδιεστερος απο τον μαμα του εργοστασιου.
Ευχαριστω
-
The Following 7 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:
BILL007 (22-09-11), ghost-rider (23-09-11), kloukakis (22-09-11), mormon (22-09-11), NIKOS Z3 (22-09-11), paganis (22-09-11), Panos 316T (22-09-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP