Αυτές είναι αμοιβές... γενναίος ο τύπος που τα ζήτησε...
Πάντως αυτό για την βεβαίωση, δεν μου ακούγεται σαν χαράτσι... Σαν νοικοκύρεμα λίγο τις (ψόφιας) αγοράς το βλέπω. Προστασία του αγοραστή, να ξέρει τι πληρώνει και τι αγοράζει. Γιατί δυστυχώς ο υποψήφιος αγοραστής σπανίως συμβουλεύεται κάποιον μηχανικό για την αγορά του. Δεν πιστεύω ότι μπροστά στα συμβολαιογραφικά έξοδα είναι κόστος η αμοιβή παράστασης ενός μηχανικού. Αλλά είναι θέμα κουλτούρας και αυτό... αυτοκίνητο αγοράζουμε και το πάμε σε φαναρτζή, σε μηχανικό... μόνο σε λαστιχά δεν το πάμε. Και όλα αυτά για 10 , 20 και 30 χιλιάρικα. Όταν είναι να δώσουμε 10 φορές παραπάνω λεφτά γιατί δεν προσέχουμε?
S8N (22-09-11)
Kαι ελεγα θα κανει πουστια δε μπορει το εχει στο αιμα του.......αρπα την Ιακωβε......
Εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων οι μακροχρόνια άνεργοι εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000 ,+ 4.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο και αν δεν έχει ακίνητη περιουσία πάνω από 150.000 ευρώ, +10.000 για κάθε τέκνο.
Η εξαίρεση δεν ισχύει για ανέργους με ακίνητα σε περιοχές άνω 3.000 ευρώ τιμή ζώνης, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών.
Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος κατέθεσε στη Βουλή τροποποίηση στην τροπολογία για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με την οποία το τέλος επεκτείνεται για κάθε έτος χωρίς χρονικό προσδιορισμό παρά μόνο διευκρίνισε ότι ως τέλος θα υφίσταται έως το 2012 και μετά θα ενταχθεί στο εθνικό φορολογικό σύστημα.
Πηγη
https://www.skai.gr/news/politics/ar...teli-akiniton/
S8N (22-09-11)
[QUOTE=Z4 DCT;195179]Kαι ελεγα θα κανει πουστια δε μπορει το εχει στο .................................................. ................
Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος κατέθεσε στη Βουλή τροποποίηση στην τροπολογία για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με την οποία το τέλος επεκτείνεται για κάθε έτος χωρίς χρονικό προσδιορισμό παρά μόνο διευκρίνισε ότι ως τέλος θα υφίσταται έως το 2012 και μετά θα ενταχθεί στο εθνικό φορολογικό σύστημα.
Στα είπα εγώ...........Z4 DCT
Μου μαησες τον πρωινο καφε....και τον αυριανο , και τον μεθαυριανο.......Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Samaro
Καλή συνέχεια ...
Συνεπώς ενδέχεται να το πληρώνουμε και μετά το 2014. Αν δεν το καταργήσει προηγουμένως κάποια νέα κυβέρνηση... Αχα καλό, εεεε?
bill_m3 (22-09-11), hades7 (22-09-11), konstantinaM3 (22-09-11), S8N (22-09-11)