Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: αιτια ολων των κακων...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε να αναλύεται και να ξανααναλύεται απόψεις οι οποίες δεν έχουν
    κανένα μα κανένα νόημα???το πράγμα είναι απλό...δείτε το δημόσιο σαν μια δική σας εταιρεία,
    για την οποία δανείζεσαι για να κρατηθεί. αυτή με την σειρά της παράγει 10, και τρώει 50...απλή
    λογική είναι το πράγμα...ποια φοροδιαφυγή και τρίχες κατσαρές λέμε εδώ πέρα...οι περισσότεροι
    φοροφυγάδες, είναι και οι μεγαλύτεροι ευνούμενοι του δημοσίου, που παράλληλα με την
    δημόσια εργασία τους κάνουν και άλλες 20...παρ'όλα αυτά, το θέμα της φοροδιαφυγής, καλύπτει
    το 30% του ελλείματος. οκ δεκτό ότι είναι αγκάθι. το σοβαρό πρόβλημα όμως είναι αλλού...
    γιατί και πως, δεν με ενδιαφέρει τι έχουν κάνει, ούτε πόσοι παίρνουν 600 μηνιαίως. με νοιάζει
    να γίνει εξυγείανση αυτού του πράγματος με σωστό τρόπο. ποιός είναι αυτός???δεν είναι δικιά
    μου δουλειά. εγώ ξέρω ότι μέχρι τώρα, μαζί με πόσους άλλους, βάζω πλάτη. την λύση να την
    βρούνε οι άμεσα εμπλεκόμενοι. υπάλληλοι - πολιτικοί - συνδικαλιστές - κοκ. ξέρω ότι το κάνουν
    σε εντελώς λάθος στιγμή. αυτό είναι πολύ πονεμένη αλήθεια.
    αλλά ρε παιδιά, πείτε μου...θα θέλατε μια εταιρεία των παραπάνω προδιαγραφών???χωρίς
    φυσικά να αναφέρω τους συνδικαλιστές, που θα έπρπε να τους πληρώνεις για να μην δουλεύουν,
    και όταν τους την σηκώσει να σου κατεβάζουν και ρολά...για πείτε μου???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (21-09-11), katsaraios (21-09-11), stefm5 (21-09-11), tamtamcafe (21-09-11), Z4 DCT (21-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP