Σελίδα 155 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 55105145153154155156157165 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.541 έως 1.550 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω Βιοτερ, να δωσω και εγω κυριε???

ΥΣ1. υπαρχει Βιοτερ ακομη???

ΥΣ2. Ωραια ιστορια Πανο!!!...τουλαχιστον εχει φαντασια!!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω Βιοτερ, να δωσω και εγω κυριε???

ΥΣ1. υπαρχει Βιοτερ ακομη???

ΥΣ2. Ωραια ιστορια Πανο!!!...τουλαχιστον εχει φαντασια!!!
    και βέβαια υπάρχει ! Ζει ο βασιλιάς αλέξανδρος ! Μόνο που η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να σου πω σε τι χρησιμεύει πλεον ...

3. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (20-09-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

donate????

Το σύστημα της φιλικής οικειοθελούς προσφοράς είναι προσωρινά απενεργοποιημένο!
    ...ετοιμαζεται να μπει ο Βενιζελος στο φορουμ μας???

Rides
    0

Προεπιλογή

Δηλωση σημερινη δημοσιογραφου στον skai.....''ολοι οι ελληνες πρεπει να καταλαβουμε οτι πρεπει να γινουμε πιο φτωχοι, ολοι θα χασουμε απο τα λεφτα μας...για να παει αυτη η χωρα μπροστα.''
    Με τρελαινει που ολοι λενε για ολους....γιατι τα φαγαμε μαζι?,γιατι οτι εφτιαξα στην μεχρι τωρα πορεια μου σαν μισθωτος τα εκανα μαζι τους???, οτι με βαζουν και μενα στα σακι μαζι με τους κλεφτες?, οτι βαζουν ολους τους ελληνες σε ενα τρυπακι οτι ειναι κλεφτες κκαι πρεπει να πληρωσουν???
    Αυτοι που δεν εβαλαν ποτε κανεναν φυλακη απο αυτους που κατεκλεψαν το κρατος, προσπαθουν να πεισουν τον λαο οτι φταιει για τα δεινα που θα τραβηξει.....
    Ρε δε μαμιομαστε λεω εγω,,.....
    Ναι να πληρωσω, ετσι κι αλλιως ως μισθωτος συνεχως τα σκαω....αλλα ως ποτε....??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (20-09-11), Konstantinos E60 (20-09-11), Kostas_1 (20-09-11), nikos1400 (20-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλωση σημερινη δημοσιογραφου στον skai.....''ολοι οι ελληνες πρεπει να καταλαβουμε οτι πρεπει να γινουμε πιο φτωχοι, ολοι θα χασουμε απο τα λεφτα μας...για να παει αυτη η χωρα μπροστα.''
    Με τρελαινει που ολοι λενε για ολους....γιατι τα φαγαμε μαζι?,γιατι οτι εφτιαξα στην μεχρι τωρα πορεια μου σαν μισθωτος τα εκανα μαζι τους???, οτι με βαζουν και μενα στα σακι μαζι με τους κλεφτες?, οτι βαζουν ολους τους ελληνες σε ενα τρυπακι οτι ειναι κλεφτες κκαι πρεπει να πληρωσουν???
    Αυτοι που δεν εβαλαν ποτε κανεναν φυλακη απο αυτους που κατεκλεψαν το κρατος, προσπαθουν να πεισουν τον λαο οτι φταιει για τα δεινα που θα τραβηξει.....
    Ρε δε μαμιομαστε λεω εγω,,.....
    Ναι να πληρωσω, ετσι κι αλλιως ως μισθωτος συνεχως τα σκαω....αλλα ως ποτε....??
    Έχεις δίκιο Γιάννη, έχουμε βαρεθεί να τα φωνάζουμε. Ας κοιτάξουμε όμως να βγούμε από την εντατική πρώτα και μετά βλέπουμε τι θα τους κάνουμε. Κακά τα ψέμματα, αν δεν πληρώσουμε τώρα εμείς που έχουμε κάτι, ποιος θα πληρώσει?

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δηλωση σημερινη δημοσιογραφου στον skai.....
    Ρε Γιάννη είναι σαν να ρωτάς τον λύκο τι κλειδαριά να βάλεις στο μαντρί σου.

Γερμανικό κανάλι είναι φουλ προπαγάνδα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διάβασε κι άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο του Μανδραβέλη για να δεις γιατί δεν πάμε μπροστά:

https://www.medium.gr/index.php?opti...6-20&Itemid=88

10. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Kostas_1 (20-09-11), PANOS-E60 (20-09-11), Stathis (20-09-11), Thomelef (20-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις δίκιο Γιάννη, έχουμε βαρεθεί να τα φωνάζουμε. Ας κοιτάξουμε όμως να βγούμε από την εντατική πρώτα και μετά βλέπουμε τι θα τους κάνουμε. Κακά τα ψέμματα, αν δεν πληρώσουμε τώρα εμείς που έχουμε κάτι, ποιος θα πληρώσει?
    Συμφωνω Αρη...να δωσουμε οκ, αλλα να δουμε και οτι κατι παει να γινει....γιατι το δεκεμβρη που θα δωσουν μονο για τα ομολογα και θα πουν βρειτε λεφτα να πληρωσετε μισθους και συνταξεις.(που δεν θα ειναι πτωχευση παρα μονο εσωτερικη) εκει να δεις κλαμα......
    Γι αυτο γυρισε ο αλλος απο Λονδινο σα κλαμενο μουν!, τωρα θελει να τα κοψει ολα για να εχει να δωσει εστω και τα μισα.....τοσο καιρο το επαιζαν large...καβαλατε τα παπαριας σας τωρα και τρεχτε λαμογια...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 20-09-11 στις 10:24
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνω Αρη...να δωσουμε οκ, αλλα να δουμε και οτι κατι παει να γινει....γιατι το δεκεμβρη που θα δωσουν μονο για τα ομολογα και θα πουν βρειτε λεφτα να πληρωσετε μισθους και συνταξεις.(που δεν θα ειναι πτωχευση παρα μονο εσωτερικη) εκει να δεις κλαμα......
    Γι αυτο γυρισε ο αλλος απο Λονδινο σα κλαμενο μουν!, τωρα θελει να τα κοψει ολα για να εχει να δωσει εστω και τα μισα.....τοσο καιρο το επαιζαν large...καβαλατε τα παπαριας σας τωρα και τρεχτε λαμογια...
    Το άρθρο που έβαλα πιο πάνω τα λέει όλα. Δυο χρόνια τώρα κοροϊδέυει την Τρόικα. Μέτρα εξαγγέλονται, ψηφίζονται κι εν συνεχεία δε γίνεται τίποτα γιατί "υπάρχει μια ροπή προς την αμυντική ακινησία, προς διασφάλιση των κεκτημένων".

Τα ψέμματα τελείωσαν για τον μαλάκα. Το ζωνάρι έχει σφίξει πολύ και πλέον κατάλαβε ότι πρέπει να κόψει από το δημόσιο. Εγώ θα πληρώσω και έκτακτη εισφορά και τέλος ακινήτων και τα κέρατά μου τα τράγια, κόβωντας ουσιαστικά από το σώμα μου. Αν δεν μειωθεί το δημόσιο όμως, απλώς αναβάλλουμε την πτώχευση.

Κι όταν λέμε ότι δεν πρέπει να την πληρώσει ο λαός, σκέψου το εξής: 4 εκατομμύρια είναι ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός και 1,2 εκατομμύρια εξ' αυτών είναι δημόσιοι υπάλληλοι, πολλοί εκ των οποίων διορίσθηκαν με ρουσφέτια.

Διάβαζα τις προάλλες για το επίδομα ΔΙΒΕΕΤ. Γκούγκλαρέ το να δεις τι είναι: 1800 ευρώ επίδομα που έπαιρναν μέχρι και οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ. Οι καθαρίστριες και οι κλητήρες έφτασαν να παίρνουν 4.000 ευρώ το μήνα. Να σου πω και το άλλο? Πόσους πτυχιούχους 27χρονους ανέργους ξέρεις? Πολλούς. Γνωρίζεις ότι αυτή τη στιγμή ο Περιφερειάρχης έχει σύμβουλο ετών 27? Πότε πρόλαβε να σπουδάσει, να πάει στρατό και να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία για να γίνει σύμβουλος?

Τα βάζουμε όλοι με την Τρόικα. Αμ δε. Αν είμασταν στη θέση των Γερμανών, να είσαι σίγουρος πως ούτε ευρώ δε θα δίναμε να σώσουμε τους άλλους. Ιδίως αν είχαν τα χάλια μας. Ρωτήστε τον Γιώργο 850 πως είναι τα πράγματα στην Ευρώπη και τι μισθό έχει ένας εργάτης εκεί. Θα διαπιστώσετε πως η Ελλάδα είναι πράγματι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, η μόνη χώρα όπου όλοι και όλα πρέπει να είναι υπό την προστασία του κράτους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 20-09-11 στις 10:44

13. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (20-09-11), Kostas_1 (20-09-11), Monsta (20-09-11), nikos1400 (20-09-11), PANOS-E60 (20-09-11), Thomelef (20-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ορίστε:

"Η αρχική απαίτηση της τρόικας ήταν να μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κατά 80.000 άτομα ως το 2015, αλλά στη συνέχεια στον έλεγχο του Αυγούστου λόγω της επιδείνωσης της δημοσιονομικής κατάστασης και της αποκάλυψης ότι παρά τα συμφωνηθέντα το 2010 και το 2011 η κυβέρνηση προχώρησε 24.000 προσλήψεις, η τρόικα ανέβασε τον αριθμό σε 100.000."

Σελίδα 155 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 55105145153154155156157165 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP