στεφ,ισως απο ταχυτητα δεν σημειωσα πιο εντονα το τι εννοω.
καπου ανεφερα,ο εργατης να πηγαινει με διαθεση και να παραγει αυτο που ειναι να παραγει.
και εννοειτε οτι αυτο σημαινει οτι μπορει καποια μερα να μην αποδωσω αυτο που πρεπει και εν γνωση μου να κατσω παραπανω χωρις απαιτησεις,να εργαστω και κυριακες χωρις διπλο οπως αναφερεις και ειμαι σιγουρος οτι εχουμε βρεθει αρκετες φορες στο παρελθον σε αυτη τη κατασταση,εγω συνεχως μεχρι και σημερα,για σενα δε γνωριζω!
ομως αυτο σημαινει οτι θα χαιρω και της εκτιμησεως του εργοδοτη μου!
νομιζω οτι παρεξηγεις το νοημα ,ισως γιατι δεν το δινω εγω οπως θα ηθελα.
ειναι γνωστο εις παση οτι ο καθενας κοιταζει το συμφερος του.και ο εργοδοτης και ο εργαζομενος.
νομοθεσιες κωλυονται να εφαρμοστουν και να δωσουν φως σε υποκαταστασεις που δημιουργουνται μεσα στο εργασιακο περιβαλλον.
αυτο που λεω με εμφαση ειναι οτι εγω σκιζομαι για τις εργασιες που κανω και παντα προσπαθω να καταβαλλω παραπανω απο αυτο που "εχω συμφωνησει"
αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειμαι ο καλυτερος στο κοσμο.με συγκεκριμενο παραδειγμα.
τα καλοκαιρια παντα καθομαι 2 ωρες υπερωρια.αυτο συμβαινει για το διαστημα ιουνιο-σεπτεμβριο.περισι καθε μηνα εβαζα 200 ευρω ισως κατι παραπανω,ισως κατι λιγοτερο στο πορτοφολι μου.
φετος απο τον μαρτιο,λογω αλλαγης μηχανογραφησης,εργαζομαι παραπανω δυο ωρες την ημερα,αυτο θα συνεχιστει και ηδη εγινει μερος του ωραριου μου,χωρις να πληρωνομαι.
αν σκεφτεις οτι κατα τις περιοδους των εορτων(χριστουγεννα-πασχα) και οποτε υπαρχει ημερολογιακη εορτη,παντα καθομαι παραπανω λογω φορτου,που ουτε καν σκεφτηκα ποτε να το θεωρησω ως υπερωρια.απλα θεωρω παντα οτι ετυχε δουλεια και θα καθησω να την κανω.
θα ηθελα να μου πεις πως κρινεις αυτο το γεγονος.