Σελίδα 148 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 4898138146147148149150158198 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.471 έως 1.480 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ξέρω ότι σε κουράζω, αλλά ξέρεις ότι είμαι περίεργο αγόρι...
    για ανέλυσε το αν μπορείς
    Λέω παραπάνω "εσωτερική υποτίμηση". Τι είναι αυτό ?
    Αν ο αυριανός απολυμένος από το Δημόσιο π.χ. που έπαιρνε 1.800 ε το μήνα, γυρίσει στο χωριό και ζει από τις κότες, τα χοιρινά ή τις ελιές του με 500 ε το μήνα, αυτό είναι εσωτερική υποτίμηση. Τα αγαθά που θα έχει τη δυνατότητα να καταναλώσει θα είναι λιγότερα και φτηνότερα. Το σπίτι που θα αφήσει στην Αθήνα στα χέρια της Τράπεζας που το χρωστούσε θα πουληθεί στο 1/3 της τιμής του. Το Ε90 του θα πάει στη πρέσσα και θα αποκτήσει Κορόλα 15ετίας με 1.000 ε γιά τις μετακινήσεις του.
    Το μαγαζί που κλείνει θα νοικιαστεί μισοτιμής και θα πουλάει στην αρχή κινέζικα και σε 3-5 χρόνια φτηνά ελληνικά ρούχα, παπούτσια, έπιπλα ...

ps ανεπίδεκτος ! Την άλλη Παρασκευή με τον κηδεμόνα σου

2. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

joseph (18-09-11), m-power_01 (18-09-11), Ptboul (19-09-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέω παραπάνω "εσωτερική υποτίμηση". Τι είναι αυτό ?
    Αν ο αυριανός απολυμένος από το Δημόσιο π.χ. που έπαιρνε 1.800 ε το μήνα, γυρίσει στο χωριό και ζει από τις κότες, τα χοιρινά ή τις ελιές του με 500 ε το μήνα, αυτό είναι εσωτερική υποτίμηση. Τα αγαθά που θα έχει τη δυνατότητα να καταναλώσει θα είναι λιγότερα και φτηνότερα. Το σπίτι που θα αφήσει στην Αθήνα στα χέρια της Τράπεζας που το χρωστούσε θα πουληθεί στο 1/3 της τιμής του. Το Ε90 του θα πάει στη πρέσσα και θα αποκτήσει Κορόλα 15ετίας με 1.000 ε γιά τις μετακινήσεις του.
    Το μαγαζί που κλείνει θα νοικιαστεί μισοτιμής και θα πουλάει στην αρχή κινέζικα και σε 3-5 χρόνια φτηνά ελληνικά ρούχα, παπούτσια, έπιπλα ...

ps ανεπίδεκτος ! Την άλλη Παρασκευή με τον κηδεμόνα σου
    ρε συ αυτά τα εμπέδωσα στο ταχύρυθμο της παρασκευής...
    Εννοούσα πως θα βγει κερδισμένος κάποιος αν μπει τώρα στο τριπακι αυτό.
    Αν ο Σταμάτης το έλεγε από την άποψη της εγκράτειας και της αυτάρκειας ή εννοούσε εμπορική δραστηριοποίηση με κάποιον τρόπο.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Την πατησα. Τα αυγά μου φέρνουν αέρια, το κοτόπουλο προκαλει γυναικομαστια, το χοιρινό το έκοψα απο τότε με τον Η1Ν1, οι ελιές μου εχουν δακο, το σπίτι δεν το χρωστάω σε καμια τραπεζα και άρα θα πληρώνω Φαπ μέχρι να ψοφησω ενώ το αμάξι δεν το παιρνει ούτε η πρεσσα καθότι διλιτρο. Μόνη λύση το ΑΤΜ. Υπάρχει κανένα DIY γιατι έκανα search με λεξεις κλειδιά "ATM" και "sledgehummer" άλλα όλες οι σελιδες ηταν στα ρουμανικα.

5. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (18-09-11), hades7 (18-09-11), m-power_01 (18-09-11), Monsta (18-09-11), nikos1400 (18-09-11), PANOS-E60 (18-09-11), Ptboul (19-09-11), Stamatis (18-09-11), z3 2.2 (20-09-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    έκανα search με λεξεις κλειδιά "ATM" και "sledgehummer" άλλα όλες οι σελιδες ηταν στα ρουμανικα.

Πρόσεχε αγόρι μη σε παραπέμψει σε κανένα τσοντο-site.

7. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

nikos1400 (18-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Είτε υπάρχει ελεγχόμενη, είτε δεν υπάρχει, θα πρέπει να εφευρεθεί γιά πάρτη μας.

Ελεγχόμενη προφανώς θα πει πως την έχουν προαποδεχτεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, αυτό και στήνεται τους τελευταίους μήνες, απλά έχει δουλίτσα ακόμα γιά να μην έχει μείνει κάτι που δεν έχει προβλεφθεί. Την περασμένη Τρίτη είχε συνάντηση ο GAP με τους τραπεζίτες όχι γιά να τους κεράσει καφέ. Μόλις διασφαλιστεί ότι υπάρχει ΄ξεκάθαρη εικόνα των ζημιών που θα αναλάβουν ελληνικές και ξένες Τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία και αφού εξασφαλιστεί ότι έχουν μπει όλα τα αναγκαία μέτρα γιά την εσωτερική υποτίμηση σε σταθερό δρόμο, τότε θα ανακοινωθεί η βελούδινη χρεωκοπία. Κάποια στιγμή μέσα στο ΄12 μάλλον.

Ο αστάθμητος παράγοντας φυσικά είναι η εξέλιξη των αντιδράσεων του κόσμου ... αν γίνει αυτό που φοβόμαστε στα μεγάλα αστικά κέντρα και πέσει άγαρμπα η κυβέρνηση, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ...

Γνώμη μου είναι πως με την ελεγχόμενη θα γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο 20 με 25 χρόνια πίσω, με την ξαφνική θα πάμε 50 με 60 χρόνια πίσω.
    Τώρα Πάνο, χωρίς χρεοκοπία (στα χαρτιά γιατί στην πράξη ουσιαστικά χρεοκοπημένοι είμαστε όταν κάθε 3 και λίγο παίρνουμε νέα, σκληρά και άδικα, μέτρα μήπως και αποταμιευτεί μια δόση ακόμα), πόσα χρόνια πίσω έχουμε γυρίσει?
    Τις προάλλες διάβαζα επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ανεργία είναι στα επίπεδα του 1960 και η αγοραστική δύναμη των βασικόμισθων στα επίπεδα του 1980.
    Και όσο πάει η κατάσταση επιδεινώνεται, αφού οι ανίκανοι-διεφθαρμένοι που κυβερνούν αδυνατούν να βρουν άλλη λύση στα οικονομικά ζητήματα της χώρας εκτός από το να "αρμέγουν" συνεχώς τους νόμιμους και αδύναμους.

Τις προάλλες ο Βενιζέλος είπε πως αν χρειαστεί θα παρθούν και νέα μέτρα (2-3 μέρες μετά την εξαγγελία για το χαράτσι των σπιτιών!) προκειμένου να μην κινδυνεύσει η επόμενη δόση.
    Υπάρχει έστω κι ΕΝΑΣ που δεν βλέπει πως η κατάσταση είναι ολωσδιόλου αδιέξοδη?

Ό,τι και να γίνει, η κυβέρνηση αυτή με την πολιτική που έχει πρέπει να ανατραπεί και το μνημόνιο να αναδιαπραγματευτεί εις βάθος, με κύριο ζητούμενο το μεγάλο κούρεμα του χρέους.
    Αν αυτό γίνεται να επιτευχτεί μόνο με χρεοκοπία, τότε ας χρεοκοπήσουμε.
    Μακροπρόθεσμα όλοι (οικονομολόγοι αλλά και άνθρωποι με τον κοινό νου) λένε πως θα υπάρξει ανάκαμψη, όχι στα επίπεδα προ κρίσης (τα οποία ήταν τεχνητά έτσι κι αλλιώς), τουλάχιστον άμεσα, αλλά σε γενικότερο βαθμό και εν τέλει, θα είναι στο χέρι των πολιτών να πάνε μπροστά ή όχι τη χώρα.
    Σήμερα όμως δεν μας δίνεται ΚΑΜΙΑ επιλογή, απλά συμπαρασυρόμαστε με ταχείς ρυθμούς στην πλήρη διάλυση μέσω ηλίθιων και αντικοινωνικών επιλογών της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ουδεμία νομιμοποίηση απ'το λαό για τα εγκλήματα που κάνει, αυτό πρέπει να το καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος πολίτης.
    Δεν ψηφίστηκε ούτε για να ξεπουλήσει τη χώρα, ούτε για να τη χρεώσει ποσά τα οποία υπονομεύουν μέχρι και την εθνική της κυριαρχία, ούτε για να κάνει τους Έλληνες "Κινέζους" της Ευρώπης με μισθούς πείνας και έναν εργαζόμενο ανα οικογένεια (λόγια του ΓΑΠ).
    Όσο και να προσπαθήσει ο λαός κάνοντας θυσίες να σώσει τη χώρα, αν ο καπετάνιος είναι μύωπας, ανόητος αλλά και διεφθαρμένος, ό,τι και να κάνουν οι ναύτες το πλοίο θα βυθιστεί.
    Αυτό ακριβώς νομίζω πως περιγράφει επακριβώς τη σημερινή χαοτική κατάσταση της Ελλάδας.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, δεν είμαι εκφραστής καμμίας κυβέρνησης και δεν είμαι προφήτης. Βλέπω πως η πιθανότερη εξέλιξη είναι η εσωτερική υποτίμηση και η ελεγχόμενη χρεωκοπία. Τα πολιτικά δεν τα σχολιάζω εδώ και 20 χρόνια διότι έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον γιά μένα. Οι κυβερνήσεις ήταν και ανίκανες και διεφθαρμένες, το ίδιο και οι αντιπολιτεύσεις. Θα ξανασχοληθώ όταν δω κάτι ενδιαφέρον.
    Η δημοκρατία όμως, όπως ξέρεις, δεν έχει αδέξοδα, όποιος νομίζει ότι είναι καλός καπετάνιος, ας περιμένει τις επόμενες εκλογές να δοκιμάσει την τύχη του.

10. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

joseph (18-09-11), katsaraios (18-09-11), Kostas_1 (18-09-11), Ptboul (19-09-11), Stamatis (18-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαχα σημαδιακο, μερικες φορες η τυχη παιζει τρελα παιχνιδια.

Μπροστα μου ΤΩΡΑ.

Που μας παει το πουλμανακι;

Γελαω σαν χαζος και με κοιτανε οι γυρω μου.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (18-09-11), m-power_01 (18-09-11), Monsta (18-09-11), S8N (18-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, δεν είμαι εκφραστής καμμίας κυβέρνησης και δεν είμαι προφήτης. Βλέπω πως η πιθανότερη εξέλιξη είναι η εσωτερική υποτίμηση και η ελεγχόμενη χρεωκοπία. Τα πολιτικά δεν τα σχολιάζω εδώ και 20 χρόνια διότι έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον γιά μένα. Οι κυβερνήσεις ήταν και ανίκανες και διεφθαρμένες, το ίδιο και οι αντιπολιτεύσεις. Θα ξανασχοληθώ όταν δω κάτι ενδιαφέρον.
    Η δημοκρατία όμως, όπως ξέρεις, δεν έχει αδέξοδα, όποιος νομίζει ότι είναι καλός καπετάνιος, ας περιμένει τις επόμενες εκλογές να δοκιμάσει την τύχη του.
    Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα.

Μόνο που μέχρι τις επόμενες εκλογές θα είναι πολυ αργά Πάνο.
    Με όλα τα πρωτόγνωρα που συμβαίνουν οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει ΧΘΕΣ, όχι να περιμένουμε ακόμα 2 χρόνια.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω (ο μαλακς- ο αγραμματος, ο τιποτας) δεν καταλαβαινω ποσο μυαλο θελει να αναπτυχθει η γεωργια και η κτηνοτροφια αρχικα, ο τομεας της βαριας παραγωγης υστερα (ναυπηγεια και μταλλευματα) και τελος να δημιουργηθει πλεονασμα απο αυτοτελεια κατ αρχην και κατ επεκταση απο την εξαγωγικη μας δυναμη.

Τι σκατα, ειχα 100 στρεματα θα τα πηγαινα φορτσα στην παραγωγη.
    Δεν καταλαβαινω.....

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (18-09-11), PANOS-E60 (18-09-11), Stathis (18-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι απο την αρχη δεν κανανε αυτο που επρεπε. Ή μαλλον καταλαβαινω αλλα εχω εξοργιστει. Οι ΔΕΚΟ εχουν κατα κανονα 40-50% υπεραριθμους. Συγκεκριμενη παλι υπηρεσια απαιτει 80 ατομα προσωπικο και εχει 230. Ελεος δεν μπορω αλλο να πληρωνω αργοσχολους

17. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

joseph (18-09-11), Stathis (18-09-11)

Σελίδα 148 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 4898138146147148149150158198 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP