Παιδες ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες....Μπορω να πω οτι ξεκαθαρισε αρκετα το τοπιο καθοτι τις τελευταιες 2-3 βδομαδες εχω συζητησει και με αρκετους βελτιωτες πανω σ'αυτο το θεμα...Κανεις δεν μου'πε βεβαια να ΜΗΝ βαλω παραλληλο(μαλλον τ'αντιθετο θα'λεγα) αλλα εκ των πραγματων η τοποθετηση ενος καλου επωνυμου αγραφου ειναι σιγουρα η καλυτερη λυση...και η ακριβοτερη βεβαια...Την αλλη βδομαδα μπαινει μεσα τ'αμαξι καθοτι βρηκαμε και τα μπεκ που μας λειπανε στο προτζεκτ(Fiat Coupe 16vTurbo 390cc).Περιμενω μονο τη φλατζα της Cometic και τις βιδες ARP που ελπιζω να μην αργησουν... Ελπιζω να'χω βρει ακρη μεχρι τοτε.Παντως σε αναζητησεις στο ιντερνετ,πολλοι ξενοι βελτιωτικοι οικοι δουλευουν τα τουρμπισια Ε36 με παραλληλους Greddy ακομη και με εργοστασιακους με επαναπρογραμματισμο(πραγμ που μου προτεινε και ο Δημητριαδης).Το σιγουρο ειναι οτι θα περιμενω να τελειωσω με τα μηχανολογικα πρωτα,γιατι οταν ανοιγεις ενα μοτερ με 200+χιλιαδες χλμ,παντα μπορει να υπαρχουν εκπληξεις και μετα να δω το θεμα του προγραμματισμου...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....