Βασικα, δλδ απο οτι λετε (και ο S8N - δεν ξερω το ονομα σου, και ο Παναγιωτης) οικονομικα δεν συμφερει....
Καινουριο εννοειται πως δεν συμφερει τετοια περιοδο...
Ουτε απο πλευρας εξοδων συμφερει. Βενζινες,ασφαλεια και σερβις/ανταλλακτικα θα εχεις παραπανω εξοδα. Γλυτωνεις εισφορα και ενα ποσο απο τελη..
Καινουριο εννοειται πως δεν συμφερει τετοια περιοδο...
Ουτε απο πλευρας εξοδων συμφερει. Βενζινες,ασφαλεια και σερβις/ανταλλακτικα θα εχεις παραπανω εξοδα. Γλυτωνεις εισφορα και ενα ποσο απο τελη..
Γιατι το καινουργιο θα εχει παραπανω βενζινες,ασφαλεια και σερβις/ανταλλακτικα ?
Αν εννοεις λογο νεοτητας του αυτοκινητου (αξιας δλδ) οτι θα ασφαλιστει για 30Κ σε σχεση με τα 20 που εχω τωρα στο si, ok, αλλα και παλι θα ειναι ελαχιστη η διαφορα.
Για τα υπολοιπα παλι δεν νομιζω.... Δεν εχω ιδεα απο σερβις, βενζινες ενα 20% τουλαχιστον κατω εκτιμω
Αν εννοεις λογο νεοτητας του αυτοκινητου (αξιας δλδ) οτι θα ασφαλιστει για 30Κ σε σχεση με τα 20 που εχω τωρα στο si, ok, αλλα και παλι θα ειναι ελαχιστη η διαφορα.
Για τα υπολοιπα παλι δεν νομιζω.... Δεν εχω ιδεα απο σερβις, βενζινες ενα 20% τουλαχιστον κατω εκτιμω
το ξαναλέμε ότι δεν έχει νόημα να μιλάς για πιο οικονομική συντήρηση από τη στιγμή που θα σκάσεις ζεστά περισσότερα από 12000 ευρώ...
για να καταλήξεις σε δύο χρόνια με ένα μίνι που έχεις πληρώσει 30+ χιλιάρικα, να πωλείται 15