Καλή ερώτηση. Εμένα μου ήρθε σήμερα. 1522 ευρώ. Γιουπιγιαγια. Μπορείτε να δείτε τις δικές σας από το WWW.gsis.gr στο πεδίο 'εισφορές' των υπηρεσιών για πολίτες. Ισχύει για οσους έχουν λογαριασμό βέβαια.
P.s. Του χρόνου θα είναι περισσότερα.
ναι
οχι
Καλή ερώτηση. Εμένα μου ήρθε σήμερα. 1522 ευρώ. Γιουπιγιαγια. Μπορείτε να δείτε τις δικές σας από το WWW.gsis.gr στο πεδίο 'εισφορές' των υπηρεσιών για πολίτες. Ισχύει για οσους έχουν λογαριασμό βέβαια.
P.s. Του χρόνου θα είναι περισσότερα.
+1.....εχω και εγω μια περιεργεια αν μπορει το συνταγματικο δημοκρατικο δικαιο του Πολιτη να αρνηθει το "χαρατσι"!!!
αααααααα για να σε δω τωρα που μου 'θελες και να επιστρεψεις τα "επιστρεφομενα"....μαλλον για συμψηφισμο και με εκπτωση 5% λογο μετρητοις εξοφληση σε βλεπω!!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 13-09-11 στις 23:44
το βρήκα...123,64 με χρέωσαν![]()
Τυχερός είσαι. Μήπως σου έχουν συμψηφίσει κάποια επιστροφή?
Υπολογίζω για του χρόνου:
500 ευρώ τέλος επιτηδευματία δικό μου
500 ευρώ τέλος επιτηδευματία της συζύγου μου
300 ευρώ για το παράρτημα (2ο γραφείο)
440 ευρώ φόρος πολυτελείας για το 520
+ 2% επί των εισοδημάτων, τεκμαρτών ή μη. Χονδρικά βάζω 1000 ευρώ συνολικά.
Έχουμε λοιπόν άθροισμα 2740 ευρώ.
Και ένα 3χίλιαρο η έκτακτη στα ακίνητα (είμαι φεουδάρχης, μη με βλέπετε έτσι).
Και ΕΤΑΚ-ΦΑΠ.
Κι όλα αυτά μέχρι το 2014/5.
Έχω καταντήσει σαν εκείνους τους γραφικούς που ατενίζουν τη θάλασσα κατηφείς ενώ πίσω τους ακούγονται πένθιμα εμβατήρια, κι όλα αυτά γιατί ήρθαν τα τέλη αυτοκινήτου.
Όπως είπα, πρέπει πάσει θυσία να επιζήσω για να έχω τη δυνατότητα να τους πηδήξω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 14-09-11 στις 10:40
Σε ποιό λινκ ειναι βρε παιδια;
gnx (14-09-11)
Εδώ είναι:
https://login.gsis.gr/sso/jsp/SSOpag...r&ssousername=
Μου ήρθε και με το ταχυδρομείο σήμερα το πρωί. Έχουμε μέχρι 30/09 διορία να το πληρώσουμε είτε εφάπαξ με έκπτωση 5%, είτε σε 6 δόσεις οι οποίες δε μπορεί να είναι μικρότερες από 300 ευρώ πλην της τελευταίας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 14-09-11 στις 12:23