Xρονια πολλα σε ολους,υγεια πανω απο ολα!!![]()
Xρονια πολλα σε ολους,υγεια πανω απο ολα!!![]()
S8N (14-09-11)
Χρόνια σας πολλα λοιπόν και απο μένα να σας χαιρόμαστε !!!
![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
S8N (14-09-11)
Παιδια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλα το όνομα μου είναι Αριστοτέλης anyway γλύτωσα το κέρασμα κορίτσια...
Α και Χρόνια πολλα και απο μένα στους αριστειδηδες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 13-09-11 στις 18:34
αντε γεια...
S8N (13-09-11)
Τοσο ωραια σημαντικα ονοματα!! Αριστειδης,Αριστομενης,Αρι στοτελης, που αντιστοιχουν σε εξισου σημαντικες προσωπικοτητες.
Αλλα και ωραια nicks...λοιπον στο εξης δεν ξαναχρησιμοποιω το Αρης μιας και ζοριζομουν λιγο... να το λεω...
Παοκι γαρ!!!
Ξανα πολυχρονοι Ολοι!!!
Χρόνια καλά σε ούλους σας.
Εύχομαι υγεία σε εσάς και όσους αγαπάτε.
![]()
S8N (14-09-11)
Χρονια πολλα και καλα !
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (14-09-11)
....εχεις ακρες με τον "κυβερνητικό εκπρόσωπο"????!!!!
ΥΣ...αυτος μοιαζει με μενα και οχι εγω σ'αυτον....εαν "σωζει" τιποτε αυτο απο την εικονα μου!!!!
...ενταξη μη με μαλωσετε για την "βιαστικη μετονομασια σας",αφου ετσι κι αλλιως σας παιρνει και εσας η μπορα του κλασσικου πειραγματος:
"...αν ησουν παπας πως θα σε φωναζαμε???"
μου εχουν τελειωσει τα thanks και δεν μπορω προς το παρων να σας ευχαριστησω και μ'αυτον τον τροπο για τις ευχες σας,γι αυτο σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ μ'αυτο το ποστ.
Τελικα συνονοματος ειναι μονο ο DriverM και ισως και καποιο αλλο μελος που δεν το γνωριζω(ζητω συγνωμη γι'αυτο...) και τους ευχομαι και εγω με τη σειρα μου Χρονια Πολλα.![]()
S8N (14-09-11)