Yπάρχουν και πολλά 36άρια με honda...
Y.Γ Δίκιο έχεις teo...Δεν το διάβασα καλά...![]()
Yπάρχουν και πολλά 36άρια με honda...
Y.Γ Δίκιο έχεις teo...Δεν το διάβασα καλά...![]()
ναι το μοτερ ειναι bmw 1600, και ειναι υπερκυβισμενο στα 1900+,εχει παρα πολλα πραγματα και ειναι φτιαγμενο σωστα μιας και οταν φτιαχνοταν ειμουν εκει και εβλεπα διοτι το αμαξι ειναι του κουμπαρου μου.
να πω δε οτι το υπολοιπο αμαξι δινετε 1000 ευρω.....με look m3,δερματινα,ζαντολαστιχα 17....ητοι αν καποιος βαλει ενα μοτερ σασμαν το αμαξι ειναι ετοιμο....η βαζει ολα τα πραγματα στο δικο του.
sympether with chiefτης
Uploaded with ImageShack.us
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamatis m3 e30 : 13-09-11 στις 09:58
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΠΡΩΤΗΣ ΦΩΤΟ.
συνχαρητηρια για την επιλογη του μοτερ! ο μ43...εχει τρομερα περιθωρια βελτιωσης..και αποδεικνυει πως δεν ειναι μονοδρομος το 3λιτρο και το μ3...για κορυφαιες επιδοσεις! ευχομαι να το εχεις γρηγορα στο δρομο...και να δωσεις πολυ πονο...σε κατι τυπακια με μεγαλο πορτοφολι και γλωσσα!
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....πιστευω οτι με τις καταληλες πινελιες τις δικες μου αλλα και του προγραμματιστη μου θα βγει ενα καλο αποτελεσμα!!!
βεβαια θα πρεπει να δω τι θα κανω με σασμαν διοτι στο πρωτο πατημα με νιτρα θα γινει γρεζια!!!!! αν δε αφησω και τα hoosier θα γινει γρεζια και το πισω συστημα!!!
κατι εχω στο νου μου αλλα δεν θελω να ανεβω πολυ κοστολογικα...τουλαχιστον στην παρουσα φαση...
χωρις να ειμαι σιγουρος..απο tdi...μηπως κανει τιποτα?
BILL007 (13-09-11)
ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ????
οχι βεβαια απλα πηγαμε κανα 2-3 βδομαδες πισω λογω διαφορων γεγονοτων που εγιναν με τον εξατμισα!!
το αμαξι πλεον ειναι ετοιμο απο μηχανικης αποψης,δεν εχει παρει μπροστα βεβαια αλλα σε κανα 2 μερες θα το τσακμακισουν μιας και περνανε πυρετωδως ολη την καλωδιωση γιατι εγω την ειχα ξηλωσει εντελως...
θεωρω οτι σε περιπου 3 βδομαδες θα ειμαστε
φωτο σε λιγο!!!
BILL007 (22-12-11), Nick bmwlover (22-12-11), Panos 316T (22-12-11), zaharias (22-12-11)