παει θα πηδηχτω απο το παραθυρο σημερα.
Εχω μπροστα μου τον ελεγχο που εγινε απο ανεξαρτητο φορεα σε ΔΕΚΟ η οποια στο μεγαλυτερο ποσοστο εχει χαμηλου μορφωτικου επιπεδου υπαλληλους
Σας γραφω τα χοντρα:
ΜΟ μισθων: 60.000 ευρω
Υπεραριθμοι: 40%
παει θα πηδηχτω απο το παραθυρο σημερα.
Εχω μπροστα μου τον ελεγχο που εγινε απο ανεξαρτητο φορεα σε ΔΕΚΟ η οποια στο μεγαλυτερο ποσοστο εχει χαμηλου μορφωτικου επιπεδου υπαλληλους
Σας γραφω τα χοντρα:
ΜΟ μισθων: 60.000 ευρω
Υπεραριθμοι: 40%
joseph (12-09-11)
Χαχα, οπως το διαβασα λεω τι μου λεει αυτος? Μη διστασω να πηδηξω?
Δεν μπορω να πω παιδες.
Αλλωστε ήδη εχω και 2η μπροστα μου με 62.000 ευρω ΜΟ(5000 το μηνα!!!!! παει θα τρελαθώ) οπου ενα τμημα της αντι 80 εχει 230 υπαλληλους!!!!!
Χαχα να δω ποιος επενδυτης θα θελει να αγορασει τετοια μαγαζια!!!
οχι ειναι πολλα γιατι αυτοι οι ανθρωποι πιθανον να εχουν αξια για 700ε καθαρες αποδοχες εκαστος.
Παντως να ξερεις οτι οι μ.ο. φουσκωνουν απο τους μισθους των υψηλοβαθμων στελεχων.
Επισης θα πρεπει να λαμβανουμε υποψην στα σοβαρα τους ισολογισμους των ιδιων των δεκο κι οχι τα ραδιοαρβιλα των κατευθυνομενων δημοσιογραφων.
Αλλα και οι ισολογισμοι δε μας οδηγουν σε ασφαλες συμπερασμα γιατι λενε τοσα δωσαμε σε μισθοδοσιες γενικως κι οχι ποσα πηραν αυτοι οι υπαλληλοι και ποσα οι αλλοι.
Τωρα για τους υπεραριθμους τι να πω;Εχεις δικιο.υπαρχει ομως κι η αλλη οψη του νομισματος να τους αφησουμε να πεθανουν;Ναι να φυγουν απο τις δεκο.Να δωσουμε τελος στη λουφα τους.Αλλα θα πρεπει κι αυτοι επιτελους καπου να δουλεψουν.
Να διωξουμε κοσμο απο το δημοσιο.Ο διωγμος ομως αυτος θα παρασειρει και τον ιδιωτικο τομεα.
Τελος παντων μην επαναλαμβανω πραγματα που εχω πει σε αλλα νηματα
Επισης ολο αυτο το post δεν αφορα την ενημερωση που μας παρεχεις (παντα καλοδεχουμενη και απαραιτητη σε ολους μας).Ειναι και μια γενικοτερη τοποθετηση μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 12-09-11 στις 22:00