Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: εκτακτη εισφορα στα ακινητα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όλους. Κερδοσκοπους, πολιτικα λαμογια, εργατοπατερες συνδικαλιστες, διαπλεκόμενους, φοροφυγάδες, αναρχικούς, τη Μερκελ, τους δήθεν, τους δεν, όλους. Όλους όσους ευθυνονται και όλους όσους δεν κάνουν κάτι. Το τι πρέπει να γίνει το μάθαμε πλέον. Λογικό είναι να μη μας αρέσει, πρέπει να γίνει όμως. Ούτε εμένα μου περισσεύουν, άλλα τα πραγματα είναι σοβαρά. Όταν διαφυγουμε απ' τον κίνδυνο, θα πάρω το αίμα μου πίσω. Αλλα δε δεχομαι να υπονομεύουν τις θυσίες μου αλλοι. Ο κ. Φωτόπουλος που δε θέλει να γίνει φοροεισπρακτορας ας πάει σε άλλη χώρα να δει αν εκεί περνούν οι μαλακίες του. Ειδάλλως να βγάλει τον σκασμό.

2. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

PANOS-E60 (12-09-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλους. Κερδοσκοπους, πολιτικα λαμογια, εργατοπατερες συνδικαλιστες, διαπλεκόμενους, φοροφυγάδες, αναρχικούς, τη Μερκελ, τους δήθεν, τους δεν, όλους. Όλους όσους ευθυνονται και όλους όσους δεν κάνουν κάτι. Το τι πρέπει να γίνει το μάθαμε πλέον. Λογικό είναι να μη μας αρέσει, πρέπει να γίνει όμως. Ούτε εμένα μου περισσεύουν, άλλα τα πραγματα είναι σοβαρά. Όταν διαφυγουμε απ' τον κίνδυνο, θα πάρω το αίμα μου πίσω. Αλλα δε δεχομαι να υπονομεύουν τις θυσίες μου αλλοι. Ο κ. Φωτόπουλος που δε θέλει να γίνει φοροεισπρακτορας ας πάει σε άλλη χώρα να δει αν εκεί περνούν οι μαλακίες του. Ειδάλλως να βγάλει τον σκασμό.

Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής (...) ούτε και έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο θέμα (...) είμαι απλός πολίτης, αλλά δεν βλέπω να "διαφεύγουμε τον κίνδυνο", τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον (...)
    Τα πράγματα κατά την άποψή μου είναι ξεκάθαρα: μπήκαμε στο ΔΝΤ, το χρέος μας άλλαξε χέρια με απεχθέστερους όρους και διογκώθηκε περισσότερο... οι υπόλοιποι στην ευρωπαϊκή ένωση βλέπουν ότι και άλλες, ισχυροτερες οικονομίες πρόκειται να "σκάσουν" σαν τεράστιες φούσκες... μπορούν να ξεχρεώσουν εμάς αλλά δεν μπορούν να το κάνουν για τις υπόλοιπες χώρες που θα ακολουθήσουν.... επομένως, μας χρησιμοποιόυν σαν πειραματόζωα, μας εξοντώνουν για να αναγκαστούμε να βγούμε "οικειοθελώς" από το ευρώ και να προσπαθήσουμε να βγούμε μόνοι μας από το τέλμα(...)
    ->ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής και άλλες χώρες οι οποίες θα κάνουν το ίδιο, όμως θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τα παθήματά μας (το πειραματόζωο που λέγαμε) για να περάσουν κάπως πιο ήπια την κρίση...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ... ΜΑΚΑΡΙ!
    (όμως με τα ανίκανα καθάρματα, τους γιους, τις κόρες και τους ανιψιους από τα πολιτικά τζάκια που -σαν ηλίθιοι κρετίνοι- ψηφίσαμε -γενικά μιλάω, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών....- ποιος μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο?)

Υ.Γ τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη που σαν πολίτης την λέω ελεύθερα και ελπίζω, επαναλαμβάνω, να διαψευστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 12-09-11 στις 15:42

4. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Driver M (12-09-11), GEORGE316 (13-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP