-
Πανο εγω δεν μιλω ουτε ποτε ειχα προθεση να υποννοησω οτι καποιος δινει αλλοθι στην κυβερνηση.
Τα ειπαμε και προχτες, δωσε παραδειγματισμο και κινητρα,οτι οι θυσιες θα εχουν ανταποκριση.
Αλλα το τελευταιο τωρα,ειναι περα απο τα ορια.. ας το εβαζαν στο ετακ και ας το πληρωνε ο καθενας με δοσεις και οποια εντοκη καθυστερηση εκρινε.
Οχι στη δεη, βρε υπαρχουν γεροντακια με 350 ευρω συνταξη τι θελεις να τους κανεις ? να τους εξοντωσεις?
Και οχι αυτες δεν ειναι παραπλευρες απωλειες (οικονομικου) πολεμου αυτη ειναι γεννοκτονια αυτη τη στιγμη.
Ενταξει σιγουρα και εγω υπερβαλω στο λογο αλλα βρε Πανο εδω υπαρχει σχεδιο εξοντωσης (να παλι η υπερβολη χαχαχαχα).
-
-
Είπαμε Γιάννη, τα οριζόντια μέτρα, εκτός από αναποτελεσματικά, είναι και κοινωνικά απαράδεκτα.
-
The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:
nikos-Mpacket (12-09-11), Nino (12-09-11)
-
Λίγες σκέψεις
Αγαπητοί αδελφοί... προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί ;
Η κατάσταση είναι τέτοια, που αν δεν στηρίξουμε όλοι, σκούρα τα πράγματα.
Νομίζω ότι τώρα το κατάλαβαν και οι πολιτικοί και αρχίζουν να κάνουν πράγματα που έπρεπε να γίνουν από την αρχή, πριν καταστρέψουν τον ιδιωτικό τομέα.
Κάθε μέτρο, επιβαρύνει κάποιους περισσότερο ή και αποκλειστικά, αλλά αν είναι για το καλό όλων πρέπει να γίνει.
Όσο δεν είχα οικονομικό πρόβλημα, δεν με ένοιαζε η τρελή φοροδιαφυγή στις μεταβιβάσεις αδειών ταξί ή στις αμοιβές των γιατρών ή όπου αλλού...
Όσο ήμουν βολεμένος, δεν με ένοιαζε να βολεύονται και οι άλλοι, με κάθε τρόπο...
Όσο είχα δουλειά, δεν με ένοιαζαν τα κλειστά επαγγέλματα και η παράλογη ασφάλεια που απολάμβαναν από το κράτος...
Οσο είχα λεφτά, δεν ασχολούμουν καθόλου με το δημόσιο και την τρελή γραφειοκρατία των ανικάνων, γιατί (κακώς) λάδωνα το σύστημα και έκανα την δουλειά μου...
Τώρα όμως που όλοι λίγο-πολύ δεν έχουμε αυτά που είχαμε και κινδυνεύουμε να μην έχουμε ούτε τα απαραίτητα σε λίγο καιρό, πρέπει νομίζω να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι κάποιοι μας χρωστάνε λεφτά και είναι υποχρεωμένοι να μας τα δώσουνε και να βοηθήσουμε την χώρα μας μήπως και καταφέρει κάποτε να γίνει όπως πρέπει να είναι μια σύγχρονη ευρωπαική χώρα.
Να βοηθήσουμε όλοι, χωρίς να ακολουθούμε το εθνικό μας ρητό, "να ψωφήσει η κατσίκα του γείτωνα" ή να πιστεύουμε όλοι ακράδαντα ότι για την δουλειά που κάνουμε, παίρνουμε πάντα την κατώτερη δυνατή αμοιβή.
Αν εμείς βοηθήσουμε και οι πολιτικοί αποτύχουν, τότε μόνο θα μπορούμε να τους κρίνουμε με τα αυστηρότερα κριτήρια και να μιλάμε για γουδί και άλλα βαρύγδουπα σενάρια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη merlin : 12-09-11 στις 14:42
Mini Kart !!!

.
Χτίζοντας το μέλλον...
-
The Following 7 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:
alexm (12-09-11), joseph (12-09-11), PANOS-E60 (12-09-11), S8N (12-09-11), Stamatis (12-09-11), Stathis (12-09-11), Thomelef (14-09-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP