Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: εκτακτη εισφορα στα ακινητα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φανη αυτη τη φορα θα πιασουν τοπο, διοτι χωρις αυτα τα 2 δισ. θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα.
    διαβασε και θα καταλαβεις.
    αρα τοπο πιανουν, διοτι αποφευγουμε -προς το παρον- τα χειροτερα.
    και μη μου πει κανεις τι θα γινει σε ενα χρονο, διοτι ως λαος αυτο ειναι το τελευταιο που παντα μας ενοιαζε.
    παντα κυριαρχουσε -και κυριαρχει- το "βλεποντας και κανοντας", "εχει ο θεος"...

επισης εσυ λογω ηλικιας δεν εχεις ακομα αλλες υποχρεωσεις, οποτε μπαζεις ελευθερα και καλα κανεις.
    απο μενα εχεις το ελευθερο (οχι οτι το χρειαζεσαι, αλλα το εχεις anyway).

δεν θελω ομως να ακουω απο ανθρωπους που εχουνε παιδια και σπιτια να συντηρησουνε, τετοιου ειδους "κλαψίματα"...

δηλαδη δεν μπορουμε να λεμε οτι προγραμματιζω να χωσω 2-3 χιλιαρικα για να τουμπανιασω το ηδη τουμπανο, αλλα δεν θελω να δωσω το εκτακτο μπας και σωθουμε...

ενα τρακ ντεϊ στις σερρες κοστιζει χωρις λαστιχα ή αλλες ζημιες πανω απο 1000ρικο.
    με λαστιχα ή αλλες πολυτελειες ξεφευγεις.

ας μην παμε ρε παιδια.
    ας κοψουμε λιγη καλοπεραση.
    δεν θα παθουμε τιποτα.

ουτως ή αλλως ολα αυτα ειναι αχρηστα, σας το λεω εγω αυτο που εχω υπερβαλει στα παντα.
    ειναι αχρηστα, δεν εχουν καμια ουσιαστικη σημασια.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bill_m3 (12-09-11), Konstantinos E60 (13-09-11), Kostas_1 (12-09-11), merlin (12-09-11), PANOS-E60 (12-09-11), Stamatis (12-09-11), Z4 DCT (12-09-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανη αυτη τη φορα θα πιασουν τοπο, διοτι χωρις αυτα τα 2 δισ. θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα.
    και μη μου πει κανεις τι θα γινει σε ενα χρονο, διοτι ως λαος αυτο ειναι το τελευταιο που παντα μας ενοιαζε.

επισης εσυ λογω ηλικιας δεν εχεις ακομα αλλες υποχρεωσεις, οποτε μπαζεις ελευθερα και καλα κανεις.

δεν θελω ομως να ακουω απο ανθρωπους που εχουνε παιδια και σπιτια να συντηρησουνε, τετοιου ειδους "κλαψίματα"...

δηλαδη δεν μπορουμε να λεμε οτι προγραμματιζω να χωσω 2-3 χιλιαρικα για να τουμπανιασω το ηδη τουμπανο, αλλα δεν θελω να δωσω το εκτακτο μπας και σωθουμε...

ενα τρακ ντεϊ στις σερρες κοστιζει χωρις λαστιχα ή αλλες ζημιες πανω απο 1000ρικο.

ας μην παμε ρε παιδια.
    δεν θα παθουμε τιποτα.

ουτως ή αλλως ολα αυτα ειναι αχρηστα, σας το λεω εγω αυτο που εχω υπερβαλει στα παντα.
    Σταθη εχω συμφωνησει αρκετες φορες μαζι σου αλλα το παραπανω ποστ δεν μπορω να το δεχτω 100%.

Δεν θα μου πει κανενας καρεκλοκενταυρος ...στης που εχει 10 παρατρεχαμενους διπλα του και τους πληρωνει ο λαος το που θα χαλασω τα λεφτα μου,τα εχω βγαλει νομιμα απο την δουλεια μου,εχω φορολογηθει αναλογα και θα τα φαω οπως θελω,στις σερρες,σε μπαξιματα,σε τηλεφωνα και σε οτι γουσταρω.

Συμφωνω να κοψω εγω την καλοπεραση,να μαθω το παιδι μου να ζει με λιγοτερα ΑΛΛΑ πρωτα θελω να δω το κρατος και τον πολιτικο κοσμο να κανει κινηση,να δω τους 300 να γινονται 200 (κατι που μπορει να γινει βασει του Συνταγματος) και τα 3,5εκ. που χαλαει η Βουλη καθε χρονο για το leasing των αυτοκινητων των ΒΟΛΕΥΤΩΝ να γινονται 500 χιλ.για να μην πω να μηδενιστει το ποσο τελειως,να κλεισουν οι οργανισμοι που φτιαχτηκαν για να βολεψουμε τα "δικα"μας παιδια και πολλα αλλα.

Τοτε να πω μαλιστα αξιζει τον κοπο να δωσω και εγω οτι μου ζητηθει.

Εκει ειναι που αντιδρα ο κοσμος,σου λεει να κανω θυσιες να βγουμε απο την δυσκολη φαση αλλα δεν γινετε να πληρωνουν συνεχεια οι ιδιοι και οι Αρχοντες του τοπου να ζουνε ζωη χαρισαμενη σαν να μην συμβαινει τιποτα.

4. The Following 4 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

A8hnaios (12-09-11), kplc16 (12-09-11), nikos1400 (12-09-11), paganis (12-09-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη εχω συμφωνησει αρκετες φορες μαζι σου αλλα το παραπανω ποστ δεν μπορω να το δεχτω 100%.

Δεν θα μου πει κανενας καρεκλοκενταυρος ...στης που εχει 10 παρατρεχαμενους διπλα του και τους πληρωνει ο λαος το που θα χαλασω τα λεφτα μου,τα εχω βγαλει νομιμα απο την δουλεια μου,εχω φορολογηθει αναλογα και θα τα φαω οπως θελω,στις σερρες,σε μπαξιματα,σε τηλεφωνα και σε οτι γουσταρω.

Συμφωνω να κοψω εγω την καλοπεραση,να μαθω το παιδι μου να ζει με λιγοτερα ΑΛΛΑ πρωτα θελω να δω το κρατος και τον πολιτικο κοσμο να κανει κινηση,να δω τους 300 να γινονται 200 (κατι που μπορει να γινει βασει του Συνταγματος) και τα 3,5εκ. που χαλαει η Βουλη καθε χρονο για το leasing των αυτοκινητων των ΒΟΛΕΥΤΩΝ να γινονται 500 χιλ.για να μην πω να μηδενιστει το ποσο τελειως,να κλεισουν οι οργανισμοι που φτιαχτηκαν για να βολεψουμε τα "δικα"μας παιδια και πολλα αλλα.

Τοτε να πω μαλιστα αξιζει τον κοπο να δωσω και εγω οτι μου ζητηθει.

Εκει ειναι που αντιδρα ο κοσμος,σου λεει να κανω θυσιες να βγουμε απο την δυσκολη φαση αλλα δεν γινετε να πληρωνουν συνεχεια οι ιδιοι και οι Αρχοντες του τοπου να ζουνε ζωη χαρισαμενη σαν να μην συμβαινει τιποτα.
    επειδή μου τελείωσαν τα thank

6. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

ας μην παμε ρε παιδια.
    δεν θα παθουμε τιποτα.

Το διαβασα το link, τρομακτικο!
    Περι μπαξιματων σε οτιδηποτε, συμφωνω. Αν εχεις αλλες υποχρεωσεις σιγουρα δεν μπαζεις, απο βελτιωση μεχρι πανερι με λουλουδια.

Δεν νομιζω πως πειραζει καποιον να δωσει το εκτακτο για να σωσει τη χωρα, τον πειραζει που οι εβραιομασωνοι του πασοκ τον θεωρουν ****** και τον αρμεγουν συνεχως, χωρις οι ιδιοι να κανουν κατι για τη χωρα που προσπαθουν να σωσουν. Τα λεφτα για το Αγιο Ορος θα μπορουσαν να τα χρησιμοποιησουν αλλου. Τα λεφτα για τα γραφεια τους, επισης. Τους τεραστιους μισθους τους και ενα σωρο αλλα.

Εδωσες ενα εκτακτο, εδωσες κι αλλο, κι ακομα ενα, και κανεις δεν ξερει ποσα εχεις δωσει σε φορους επι φορων, και τι πηρες? Τι ειδες?

Για τη καλοπεραση συμφωνω, δεν γινεται να τρως καθε μερα σουσι, φαε αρακα. Το αχρηστο για τον καθενα διαφερει.. αλλα οταν το εχεις δουλεψει, στο εχουν φορολογησει, και σου εχουν κοψει και ενα σωρο χρηματα χωρις να βλεπεις να διορθωνεται κατι τοτε σε πιανει η λυσσα να πεις "γιατι ρε ******δες ΚΑΙ ΑΥΤΟ το εκτακτο οταν εσεις δεν δεχεστε λιγοτερες "πολυτελειες" στη ζωη σας?"

Μακαρι καποια στιγμη να σωθει η χωρα, οι μερες θα'ναι καλυτερες για ολους.

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Stathis (12-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP