Σελίδα 7 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 255

Θέμα: εκτακτη εισφορα στα ακινητα

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λογω της 48ωρης απεργιας των εφοριακων την Τεταρτη θα παω να καταθεσω τις πινακιδες του αυτοκινητου,μηπως να παρω και την αδεια του σπιτιου να την καταθεσω και αυτην για να γλιτωσω τιποτα;

Εχω τετοιο θυμο που δεν θελω να γραψω κατι σοβαρο για να μην παρεκτραπω,ετσι προτιμω να αντιμετωπεισω τα πραγματα με χιουμορ απο την μια γιατι οπως λεει και ο Πανος δεν θα τα αποφυγουμε ολα αυτα και με σκεπτικισμο απο την αλλη οπως το ποστ του Σταθη που μας λεει πως θα πρεπει να ζησουμε τα επομενα χρονια και δεν εχει αδικο.

Ειναι αυτο που λεμε επιστροφη στο μελλον:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο να αλλαξεις τις συνηθειες σου μπορεις και να προσαρμοστεις σε προ 15-20 ετιας επιπεδα.

δηλαδη οικονομικο αυτοκινητο το οποιο κρατας μεχρι να ειναι η επισκευη του πιο ακριβη απο την αντικατασταση, ρουχα-παπουτσια οταν χαλασουν τα παλια, καμια πολυτελεια γκατζετακια-παπαρακια, τηλεορασεις, iphone καθε χρονο κλπ, εξοδα για τα παιδια με φειδω, φαγητο οπως μας μαθαν οι μαναδες μας (οσπρια 2 φορες την εβδομαδα, μια κρεας, μια κοτοπουλο ή ψαρι, τρεις λαχανικα), ελαχιστες εξοδοι σε επιλεγμενα μαγαζια με καλη ποιοτητα και καλες τιμες (στην επαρχια υπαχρουν αρκετα).
    τελος οικονομια στα εξοδα του σπιτιου και επαδιαπραγματευση με την τραπεζα για χαμηλοτερη δοση.
    αν υπαρχει η δυνατοτητα αποπληρωμης ολου ή μερους του δανειου θυσιαζοντας καποιο αλλο μικροτερης σημασιας ακινητο, βαλτο κι αυτο στο προγραμμα.

αν κανεις αυτα σε γενικες γραμμες, πιστευω θα την παλεψεις οτι κι αν γινει...

2. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

bill_m3 (12-09-11), Nino (12-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογω της 48ωρης απεργιας των εφοριακων την Τεταρτη θα παω να καταθεσω τις πινακιδες του αυτοκινητου,μηπως να παρω και την αδεια του σπιτιου να την καταθεσω και αυτην για να γλιτωσω τιποτα;

Εχω τετοιο θυμο που δεν θελω να γραψω κατι σοβαρο για να μην παρεκτραπω,ετσι προτιμω να αντιμετωπεισω τα πραγματα με χιουμορ απο την μια γιατι οπως λεει και ο Πανος δεν θα τα αποφυγουμε ολα αυτα και με σκεπτικισμο απο την αλλη οπως το ποστ του Σταθη που μας λεει πως θα πρεπει να ζησουμε τα επομενα χρονια και δεν εχει αδικο.

Ειναι αυτο που λεμε επιστροφη στο μελλον:

Αναρωτιεμαι ακουγοντας ξανα την συνεντευξη του Βενιζελου ο οποιος σε καποια στιγμη λεει....''μας λειπουν αυτα τα μικρα ποσα''.......δεν θα επιβαρυνουμε αλλο τον κοσμο''.......''θα βαλουμε εναν μηχανισμο υποκαταστασης των μειωμενων εσοδων''.....
    Κυριε υπουργε οικονομικων εαν εισασταν τοσο καλος στην δουλεια σας οσο ειστε και στο λεγειν σιγουρα θα ειχαμε λυσει το οικονομικο μας προβλημα....ΑΛΛΑ ειστε καλος στην παγαποντια, γιατι μονο σαν τετοια μπορω να χαρακτηρισω την προσπαθεια να κοροοιδεψετε αλλη μια φορα τον κοσμο....

Ειναι απιστευτο να συνεχιζει ακομα ο προθυπουργος να λεει....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!....αν ομως το καλοσκεφτουμε, μας εχουν για εντελως ηλιθιους....γιατι μονο ηλιθιοι θα τους ανεχοντουσαν....και γω μαζι......

Θα μου πεις ωραια, και τι κανουμε.....δεν ξερω!!!! αλλα οτι γινει πρεπει να γινει απο ολους....πλεον εχει να κανει με τα παιδια μας, οχι με μας, εμεις καηκαμε......αλλα τα παιδια?.....δε θα εχει καλο τελος αυτο.....
    Οταν ειχα παει σε ομορφο τοπο να περασω μια περιοδο της ζωης μου , με το που μπηκα μεσα μας ειπαν.....ερχεται οποιος θελει μενει οποιος μπορει και αντεχει.....τελικα καποιοι προσπαθουν να το εφαρμοσουν και στην καθημερινοτητα μας........ας εχουν στο μυαλο τους οτι αυτοι που αντεχουν εχουν και λιγο τρελα.....

Οσο για την δικαιολογια του Γιωργακη περι πολεμου και αγορας πυρομαχικων.......ρε παπαρα, σε εναν πολεμο δικαιο και νομιμο ο ελληνας θα εδινε και το βρακι του για την ελλαδα,,,,,,δε βλεπεις οτι και μονο που το λες σαν παραδηγμα για να μας πεισεις ειναι λαθος....κανεις δεν συμφωνει με τον πολεμο που εχει κυριξει στους κατοικους της ιδιας σου της χωρας.......

Με εναν προχειρο υπολογισμο ειδα οτι κατα μεσο ορο μια μεση οικογενεια (δε μου αρεσει καθολου ο ορος ''μεση'' μου κανει ρατσιστικο)...με ενα σπιτι 110τμ(δανειο) στα βριλισια, ενα εξοχικο 60τμ, (πατρικο), ενα αμαξι 2000cc (8ετιας) ο οποιος θα ειναι ιδιωτικος υπαλληλος και η γυναικα του ας πουμε θα εχει μεινει ανεργη με συνολικο εισοδημα= 29000........εχουμε και λεμε....

Τελη κυκλοφοριας.....660
    Εκτακτη εισφορα αμαξιου....270
    Εισφορα αλληλεγγ........580
    Εκτακτη εισφορα ακινητων....550+60=610
    Ετακ 2009.......αγνωστο
    ετακ2010........αγνωστο

Συνολο .......2120+αγνωστο ετακ= ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2120ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ......με ενα εισοδημα που ηταν τοσο πριν χασει την δουλεια το ενα μελος........

Ολα αυτα χωρις να υπολογισουμε ενα καρο αλλες παραμετρους οπως......εμμεσους φορος, φπα, πετρελαιο,μειωση μισθου απο εργοδοτη,και και και........
    Πως ειναι δυνατον να επιβιωσει αυτη η οικογενεια?????.....

Δεν θα σχολιασω καν την δηλωση του Γιωργου ......''ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟς ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!!''.......αφηνω εσας και ολους να τον κρινουμε...........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 12-09-11 στις 07:44
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-09-11), Vasilis (12-09-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!....αν ομως το καλοσκεφτουμε, μας εχουν για εντελως ηλιθιους....γιατι μονο ηλιθιοι θα τους ανεχοντουσαν....και γω μαζι......

Θα μου πεις ωραια, και τι κανουμε.....δεν ξερω!!!! αλλα οτι γινει πρεπει να γινει απο ολους....πλεον εχει να κανει με τα παιδια μας, οχι με μας, εμεις καηκαμε......αλλα τα παιδια?........

αυτο τυρραναει ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες Γιαννο!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ...ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?

Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!

Αυτο εκμεταλλευονται...δεν υπαρχει πραγματικος ΕΛΛΗΝΑΣ πλεον που να μπορουμε να εμπιστευτουμε κ ουσιαστικα να πουμε ΧΑΛΑΛΙ οι κοποι κ τα χαρατσια!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο τυρραναει ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες Γιαννο!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ...ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?

Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!

Αυτο εκμεταλλευονται...δεν υπαρχει πραγματικος ΕΛΛΗΝΑΣ πλεον που να μπορουμε να εμπιστευτουμε κ ουσιαστικα να πουμε ΧΑΛΑΛΙ οι κοποι κ τα χαρατσια!

Βασιλη....οταν δεν υπαρχουν ολα αυτα η ιστορια επαναλαμβανεται.......με πολυ πολυ ασχημες καταστασεις για ολους......

Rides
    0

Προεπιλογή

παδια,εγω ενα σπιτι προσφατα αποκτησα,το πατρικο της μητερας μου,το οποιο μεσα μεσει ο παππους,ο θειος γεροντοπαληκαρο νουμερο ενα,και ο θειος χωρισμενος νουμερο δυο.παρολο που ειναι δικο μου εγω μενω σε νοικι.παρολα αυτα θα κληθω να πληρωσω ενα ειδικο τελος επειδη εχω σπιτι...χμ.για να δουμε..
    ο πατερας μου δενε χει δουλεια,η μητερα μυο δεν εχει δουλεια,οι φορολογια που ερχεται σε εμενα εμμεσα μεσω βενζινης και φπα εχει αυξηθει το τελευταιο χρονο τεσσερις φορες,ο εργοδοτης μου πλεον δε μου πληρωνει υπερωριες ενω ταυτοχρονα καθημερινα ειμαι με το φοβο της απολυσης,διοτι και εξοδα θα γλυτωσει και δε θα με αποζημιωσει βασει του νομου που ψηφιστηκε.
    ενταξει.να σωσουμε την ελλαδα...απο ποιον??
    απο τη τροικα η απο τους δικους μας??
    το γελοιο του θεματος δεν ειναι η φορολογια!!το γελοιο ειναι οτι η τροικα θεωρει οτι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ μεσα σε αυτο το χρονο που μπηκαμε στο μνημονιο,δεν ειναι τιποτα.δεν εχουμε κανει τιποτα και τα καλα μετρα ακομα δεν τα εχουμε παρει!!!
    ειπαμε....καλη η μ@κ@κι@,αλλα καποια στιγμη πρεπει να κλεισουμε λιγο τις τηλεορασεις και να δουμε τι κανουμε
    εγω παντως δεν εχω χρηματα να πληρωσω αυτο το τελος.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για την δικαιολογια του Γιωργακη περι πολεμου και αγορας πυρομαχικων.......ρε παπαρα, σε εναν πολεμο δικαιο και νομιμο ο ελληνας θα εδινε και το βρακι του για την ελλαδα,,,,,,δε βλεπεις οτι και μονο που το λες σαν παραδηγμα για να μας πεισεις ειναι λαθος....κανεις δεν συμφωνει με τον πολεμο που εχει κυριξει στους κατοικους της ιδιας σου της χωρας.......
    Σε εναν πολεμο:
    Το 10/100 των ελληνων θα γινονταν δοσιλογοι
    Το 10/100 των ελληνων θα γινονταν γερολαδαδες
    Το 20/100 των ελληνων θα την εκανε στο εξωτερικο για να κανει "αντισταση"
    Το 50/100 των ελληνων θα την εκανε για τα χωρια του να τη βγαλει οπως οπως
    Το 10/100 των ελληνων θα ψοφαγε απο την πεινα.

Το μονο καλο που θα εφερνε ενας πολεμος ειναι οτι θα ξεβρωμιζαμε απο τους "οικονομικους" μεταναστες.
    Πουτνα το εχουμε κανει πλεον.

9. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

S8N (12-09-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παδια,εγω ενα σπιτι προσφατα αποκτησα,το πατρικο της μητερας μου,το οποιο μεσα μεσει ο παππους,ο θειος γεροντοπαληκαρο νουμερο ενα,και ο θειος χωρισμενος νουμερο δυο.παρολο που ειναι δικο μου εγω μενω σε νοικι.παρολα αυτα θα κληθω να πληρωσω ενα ειδικο τελος επειδη εχω σπιτι...χμ.για να δουμε..
    ο πατερας μου δενε χει δουλεια,η μητερα μυο δεν εχει δουλεια,οι φορολογια που ερχεται σε εμενα εμμεσα μεσω βενζινης και φπα εχει αυξηθει το τελευταιο χρονο τεσσερις φορες,ο εργοδοτης μου πλεον δε μου πληρωνει υπερωριες ενω ταυτοχρονα καθημερινα ειμαι με το φοβο της απολυσης,διοτι και εξοδα θα γλυτωσει και δε θα με αποζημιωσει βασει του νομου που ψηφιστηκε.
    ενταξει.να σωσουμε την ελλαδα...απο ποιον??
    απο τη τροικα η απο τους δικους μας??
    το γελοιο του θεματος δεν ειναι η φορολογια!!το γελοιο ειναι οτι η τροικα θεωρει οτι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ μεσα σε αυτο το χρονο που μπηκαμε στο μνημονιο,δεν ειναι τιποτα.δεν εχουμε κανει τιποτα και τα καλα μετρα ακομα δεν τα εχουμε παρει!!!
    ειπαμε....καλη η μ@κ@κι@,αλλα καποια στιγμη πρεπει να κλεισουμε λιγο τις τηλεορασεις και να δουμε τι κανουμε
    εγω παντως δεν εχω χρηματα να πληρωσω αυτο το τελος.
    Θα μας κανουν με το στανιο κλεφτες...
    Το συναισθημα που επικρατει και δυστυχως βλεπω να επικρατει για πολυ ακομα, ειναι αυτο της ανασφαλειας.
    Και ο κουβαδακιας ακομα νομιζει οτι τους κοροιδεψαμε που πηραμε δανειο τετοιο ποσο...

11. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

GEORGE316 (12-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

οργη,αντιπαθεια και μισος νομιζω οτι κυριευει σχεδον το συνολο του πλυθησμου.
    δεν γνωριζω στατιστικα στοιχεια περι οικονομικης καταστασης,αλλα τα οποια μετρα εχουν παρθει στοχευουν στα πολυ χαμηλα,χαμηλα και μεσαια κοινωνικα στρωματα.
    οι εχοντες χρηματα μενουν στο απυροβλητο.
    το ωραιο ομως ειναι οτι οι εχοντες χρηματα,στα χαρτια ειναι ανεργοι,χαμηλομισθοι,συντα ξιουχοι και δε ξερω γω τι αλλο!
    αν η κυβερνηση αποσκοπει σε αμεσα εσοδα,τοτε η λυση του αυξανω το φπα,ωστε να αυξηθει το εισερχομενο ποσο,δεν μπορει να αποδωσει εφοσον τη συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου ΔΕΝ εχει χρηματα να ξοδεψει ωστε να αποδοθει και ο φορος στο δημοσιο.
    η τιμη των καυσιμων παλι κανει το κρατος να ΧΑΝΕΙ εσοδα εφοσον πολλοι φευγουν σε γειτονικες χωρες για καυσιμα,η βρισκουν εναλλακτικο τροπο μετακινησης,στερωντας εσοδα.
    αν ομως η βενζινη ηταν στα 90 λεπτα τα προς πωληση λιτρα θα ηταν σιγουροτατα πολυ περισσοτερα.αν κανετε τον κανονα των τριων θα δειτε πως τα εσοδα που στα χαρτια υπολογισει η κυβερνηση,θα τα ειχε στο ταμειο της πραγματικα!!
    ομοιως με το φπα στο 8 και 18!
    τωρα δεν αναφερομαι καν σε πιο βαρβατες περιπτωσεις,οπως τελη ακινητης περιουσιας τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ.....
    αυτο εμενα μου δειχνει οτι η κυβερνηση ΔΕΝ προσπαθει να βγαλει τη χωρα απο μια οικονομικη υφεση φτιαχτη κατα τη γνωμη μου,αλλα συνεργαζεται ωστε να σπασει οποιο ηθικο των πολιτων ωστε μια "αναγκαστικη λυση" του στυλ,εκμεταλευση των αρχαιων η θα σας παρουμε περιοχες ωστε αν αντησουμε πετρελαιο,ορυκτο πλουτο κλπ να φανταζει σωτηρια στο μυαλο μας.ταυτοχρονα θα μας κανουν να νοιωθουμε και αυγνωμοσυνη οταν στο εργοταξιο αντλησης πετρελαιου θα προσλαβουν ανεργους με μισθο 500 ευρω το μηνα και ωραριο εργασιας 10 ωρες εξαημερο.
    βεβαια,ο πλυθωρισμος θα μεινει ως εχει!!το ενοικιο δ εθα ειναι 70 ευρω το μηνα και το καυσιμο 40 λεπτα με το μισθο των 500 ευρω...
    τραγελαφικη φιγουρα ο ελληνας που σε αυτη την ακραια κατασταση διακωμωδει οχι με το σωστο τροπο,αλλα με τον ωχαδερφιστικο τροπο τη κατασταση,ακουγοντας πχ τον λαζοπουλο να μεταφερει μυνηματα..η γελωντας με τους ραδιο αρβυλα(που πολυ καλα κανουν οτι κανουν,αλλα εφ οσον εισαι με το λαο και με το φοιτητη ας μη βαζεις 10 ευρω το ποτο στο "λιμανι"....)
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

αι στο διαλο

Rides
    0

Προεπιλογή

26 λεπτα μπουρδολογιας για να ανακοινωσει με ωραιο τροπο τα μετρα........θαυμαστε εναν υπουργο.....

Σελίδα 7 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP