Αναρωτιεμαι ακουγοντας ξανα την συνεντευξη του Βενιζελου ο οποιος σε καποια στιγμη λεει....''μας λειπουν αυτα τα μικρα ποσα''.......δεν θα επιβαρυνουμε αλλο τον κοσμο''.......''θα βαλουμε εναν μηχανισμο υποκαταστασης των μειωμενων εσοδων''.....
Κυριε υπουργε οικονομικων εαν εισασταν τοσο καλος στην δουλεια σας οσο ειστε και στο λεγειν σιγουρα θα ειχαμε λυσει το οικονομικο μας προβλημα....ΑΛΛΑ ειστε καλος στην παγαποντια, γιατι μονο σαν τετοια μπορω να χαρακτηρισω την προσπαθεια να κοροοιδεψετε αλλη μια φορα τον κοσμο....
Ειναι απιστευτο να συνεχιζει ακομα ο προθυπουργος να λεει....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!....αν ομως το καλοσκεφτουμε, μας εχουν για εντελως ηλιθιους....γιατι μονο ηλιθιοι θα τους ανεχοντουσαν....και γω μαζι......
Θα μου πεις ωραια, και τι κανουμε.....δεν ξερω!!!! αλλα οτι γινει πρεπει να γινει απο ολους....πλεον εχει να κανει με τα παιδια μας, οχι με μας, εμεις καηκαμε......αλλα τα παιδια?.....δε θα εχει καλο τελος αυτο.....
Οταν ειχα παει σε ομορφο τοπο να περασω μια περιοδο της ζωης μου , με το που μπηκα μεσα μας ειπαν.....ερχεται οποιος θελει μενει οποιος μπορει και αντεχει.....τελικα καποιοι προσπαθουν να το εφαρμοσουν και στην καθημερινοτητα μας........ας εχουν στο μυαλο τους οτι αυτοι που αντεχουν εχουν και λιγο τρελα.....
Οσο για την δικαιολογια του Γιωργακη περι πολεμου και αγορας πυρομαχικων.......ρε παπαρα, σε εναν πολεμο δικαιο και νομιμο ο ελληνας θα εδινε και το βρακι του για την ελλαδα,,,,,,δε βλεπεις οτι και μονο που το λες σαν παραδηγμα για να μας πεισεις ειναι λαθος....κανεις δεν συμφωνει με τον πολεμο που εχει κυριξει στους κατοικους της ιδιας σου της χωρας.......
Με εναν προχειρο υπολογισμο ειδα οτι κατα μεσο ορο μια μεση οικογενεια (δε μου αρεσει καθολου ο ορος ''μεση'' μου κανει ρατσιστικο)...με ενα σπιτι 110τμ(δανειο) στα βριλισια, ενα εξοχικο 60τμ, (πατρικο), ενα αμαξι 2000cc (8ετιας) ο οποιος θα ειναι ιδιωτικος υπαλληλος και η γυναικα του ας πουμε θα εχει μεινει ανεργη με συνολικο εισοδημα= 29000........εχουμε και λεμε....
Τελη κυκλοφοριας.....660
Εκτακτη εισφορα αμαξιου....270
Εισφορα αλληλεγγ........580
Εκτακτη εισφορα ακινητων....550+60=610
Ετακ 2009.......αγνωστο
ετακ2010........αγνωστο
Συνολο .......2120+αγνωστο ετακ= ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2120ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ......με ενα εισοδημα που ηταν τοσο πριν χασει την δουλεια το ενα μελος........
Ολα αυτα χωρις να υπολογισουμε ενα καρο αλλες παραμετρους οπως......εμμεσους φορος, φπα, πετρελαιο,μειωση μισθου απο εργοδοτη,και και και........
Πως ειναι δυνατον να επιβιωσει αυτη η οικογενεια?????.....
Δεν θα σχολιασω καν την δηλωση του Γιωργου ......''ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟς ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!!''.......αφηνω εσας και ολους να τον κρινουμε...........