γιαννη μην λες τετοια γιατι θα στο νοικιασει ο κουρ@δοβολιδας και θα τρωει τζατζικια στα δερματα σου και θα αεριζεται..... και θα στο γυρισει μαγαρισμενο...
γιαννη μην λες τετοια γιατι θα στο νοικιασει ο κουρ@δοβολιδας και θα τρωει τζατζικια στα δερματα σου και θα αεριζεται..... και θα στο γυρισει μαγαρισμενο...
για τον οκτωβριο θα το παρω εγω γιαννη...
εχει και σερρες...
ωραια σταθη, να παμε και για κανενα μπανιο αν ειναι, εχω βρει κατι παραλιες σε κατι κατσαβραχα, και θα παρουμε και βαρκα θα την δεσουμε στην οροφη με χταποδια, μην μας το χαλασεις ομως... υποσχομαι απο δεκεμβρη να σας παω χιονοδρομικα οπου θελετε με το νοικιαρικο αμαξι μου, θα του βαλουμε αλυσιδες θα φορτοσωμου σανιδες στην οροφη και φυγαμε για βουνα!!!
Οκτωβριος = Σταθης (Σερρες)
Νοεμβριος= Bill987
Δεκεμβριος= spar@
Ιανουαριος = sharky (παντα ηθελα να παω καιμακτσαλαν αλλα λυπομουνα το αυτοκινητο μου. Να η ευκαιρια!!!!!)
Φεβρουαριος=??
Ελα τωρα που κληρωνει λεμε!!!!!
Φεβρουαριο εχει περιοδο η σκυλα μου και επειδη θελω να παω και Αραχωβα για σκι αν κανει καιρο, θα το ηθελα να μην λερωνω το δικο μου.
Εχω να ανεβασω και δεκαπεντε σακια χωμα για τον κηπο και γυρνωντας ειναι ευκαορια να φερω ενα βαρελακι φετα σκληρη με την αλμη της.
Πιστετω να μην εχει ****** λαστιχα γιατι δεν εχω στρωσει ακομα την ανηφορα στο σπιτι και ειναι χοντρο γαρμπιλι.
Ειμαστε οκ;
Ελεος, μαλακά λαστιχα εγραψα. Γιατι το εσβησε;
Εγώ το παραχωρώ δωρεάν για δύο μήνες, αρκεί να μου επιστραφεί τρακαρισμένο σε βαθμό μη επισκευάσιμο !!!![]()
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...