Z4 DCT (11-09-11)
Z4 DCT (11-09-11)
Z4 DCT (11-09-11)
Απο επιδοσεις δε το συζηταμε ,δεν πιανεται ευκολα ,
απο καταναλωση λεω πως το 4.1 που δινει η εταιρια μπορω να το δω μονο με eco και σε
ευθεια με πεμπτη και σταθερο γκαζι στα 120.
Polo.
/thread/
Stathis (11-09-11)
Τελικά αποφασίσαμε.
Θα πάρουμε τα τρία μας.
Αναβάλλεται κάθε σχέδιο αντικατάστασης της παπαριάς που ακούει στο όνομα Astra μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η γυναίκα μου -που κάνει 20-30km την ημέρα- θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί με το BMW. Κι εμένα θα εξακολουθήσουν ν' ασπρίζουν τα μαλλιά μου.![]()
Δεν έχεις καταλάβει κάτι...
Η γυναίκα σου είδε όλες τις παπαρδέλες που της έδειχνες, δεν της άρεσε καμία! Κάποια στιγμή άρχισε να καλοβλέπει το 500αρακι. Μόλις σε είδε και εσένα θετικό ,να λες για ιταλική σχολή κλπ κλπ...την έπιασε την δουλειά! Σου λέει ο κατεστραμμένος θα αρχίσει να πετάει όλα του τα λεφτά αναζητώντας το ιταλικό ταμπεραμέντο και στρίψιμο...Θα φάει όλα του τα λεφτά και την γ@μ@μετατροπή που περιμένω δεν θα την κάνει ποτε!!!
Μωρέ πρίτςςςςς ... Δεν παίρνουμε τίποτα! Μείνε με την τροκάνα ...εγώ έχω πενβέ !
ψηφιζω το νεο yaris με τα 100αλογα και το start stop.
το εχει ο κολλητος μου και οτι σου ειπαν πριν γι αυτο το αμαξι το επιβεβαιωνω.
Αστεια καταναλωση εντος πολης , και απο επιδοσεις ειναι σιγουρα πολυ μπροστα απο το αστρα.
Μονο αν εχεις κομπλεξ με τα τογιοτα η δε σ αρεσει το σχεδιο του δεν θα το κοιταζες..
Στα μειον για τα δεδομενα μου ειναι η ανεση στην εθνικη. Πλεει λιγακι και γενικα κουναει.