ναι ειναι γεγονος οτι του πατερα μου ειναι το τελευταιο g που βγηκε και ηταν πολυ καλο αυτοκινητο.κλιμα,μπακετ,τι ονι απο το τουρμπο...ειναι πολυ προσεγμενο και ομορφο αυτοκινητο και με πραγματικα κανενα μα κανενα προβλημα.
βεβαια ξες πολυ καλα οτι αυτο ειναι και θεμα τυχης!
στο θεμα μας τωρα,το yaris ειναι ενα αυτοκινητο πολης που μπορει ανετα να κανει και κανα ταξιδακι.
τι ζητας τωρα ρε συ Αρη?
να εχει attitude η κουνελοπουτσα?
αν θες attitude πλερωνεις τα trendy supermini !!!
εγω παντως για την χρηση που λες θα επελεγα ενα panda κιτρινο και θα εφτιαχνα και αυτοκολλητα μαργαριτες και θα τα κολλαγα παντου!
το ειχε η πρωιν γυναικα του ξαδερφου μου και το ειχε αγορασει καινουριο πριν απο κανα δυο χρονια.
ηταν μια σχετικα πλουσια εκδοση με ζαντακια,δερματινο τιμονακι,μπαρες οροφης και γενικως διαφορα τζιβιτζιλικια.
δε θυμαμαι τι μοτερ φορουσε αλλα ηταν λιγακι αργο.
ειχε και ενα αυτοματου τυπου κιβωτιο το οποιο ηταν βολικο αλλα αργο στις αλλαγες.
σε γενικες γραμμες παντως ηταν οκ αυτοκινητο,ε δεν εβαζε και φωτια στην ασφαλτο αλλα ηταν αξιοπρεπεστατο.
προσφατα ενας πολυ φιλος και αρρωστος petrolhead εφερε οδικως απο γερμανια ενα panda πετρελαιο και δηλωνε υπερενθουσιασμενος με την αυτονομια αλλα και τις επιδοσεις του!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)