Εγω να κανω μια ερωτηση, ξερει κανενας καποιο λαστιχο με το ονομα Neuton NT5000 ? Εγω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε τετοια μαρκα κ επειδη εψαξα λιγο σε reviews κ φορουμ κ στατιστικα τα βγαζουν καλυτερα απο πολλα μεγαλα ονοματα..
πχ, μερικα που ειδα κ μου εκαναν εντυπωση:
Γενικη βαθμολογια επι του 100%
Falken FK452 -> 77%
Neuton NT5000 -> 90%
Continental Sport Contact 3 -> 79%
Vredestein Ultrac Sessanta -> 87%
Pirelli PZero Nero -> 71%
*παρεπιπτοντως επειδη ειμαι κ εγω στην φαση για ψαξιμο λαστιχου κ φοραω το συγκεκριμενο, οχι οτι εχω παραπονο αν σκεφτειται οτι το πηρα μεταχειρισμενο το αμαξι κ ειναι κ 3 χρονων το λαστιχο ηδη (διαστασεις 225/40/18). Δοκιμασμενο κ σε βροχη κ σε στεγνο κ 1-2 φορες σε βροχη με ξεχασμενο το DSC στο off αλλα ευτυχως χωρις κανενα "περιεργο" γεγονος..
Δες και τα Nankank NS-2 τα φοραω στο 5αρι μου τα οποια εχουν καλα reviews και ειναι και αρκετα φθηνα σε σχεση με τα brand name
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 10-09-11 στις 21:07
Eιναι ωρα για αλλαγη ελαστικων. Το θεμα ειναι οτι φοραω τις 19αριες τις Μ3 γνησιες με 245/35/19 & 265/35/19. Θελω να ρωτησω οποιος γνωριζει αν μπορω να βαλω μικροτερες διαστασεις. Για ελαστικα σαν πρωτη επιλογη εχω τα Michelen Super Sport
Panos 316T (21-12-11), Ptboul (21-12-11)
το supersport λέγεται ότι είναι το ίδιο ακριβώς λάστιχο με το cup, απλά με άλλη αυλάκωση...
σαν γόμα δλδ είναι ακριβώς το ίδιο με το cup.
sympether with chiefτης