Νάχουμε να γκρεμίζουμε Γιάννη.
Νάχουμε να γρεμίζουμε.
Νάχουμε να γκρεμίζουμε Γιάννη.
Νάχουμε να γρεμίζουμε.
Ας το βάλω εδώ.
''Mid-life crisis'' car. Σαράντα ετών τεχνολογία και 1:44? Not bad at all.
https://www.youtube.com/watch?v=aoTM...eature=related
z3 2.2 (10-09-11)
Λοιπον η Θεσσαλονικη πινει καφεδακι στο γνωστο στεκι.
Εγω μολις γυρισα απο το κολυμβητηριο τα παιδια κι ασχολουμαι με το babysitting.
Σταματη δε με πειθεις για το αμερικανικο ''σιδηρο'' γιατι ειναι εξω απο τα γουστα μου.
Με επεισες ομως για το τι θα κανω με τη γυναικα μου.Μολις σχολασει θα της παρω τα κλειδια και θα τη διωξω. Παω να ψαξω για που τα να κι με τις ποιο πανω προδιαγραφες.
Στα λουλουδαδικα γκαρσονα στο ουζερι στη γωνια.
Ταμαμ.
Ηταν πριν πολλα χρονια σε ενα ταξιδι σε αποστολη του ΝΑΤΟ στον δυτικο Καναδα.
Ως συνηθως ειχαμε αργησει να αποφασισουμε οτι πρεπει να παμεκαι οταν φτασαμε στο Εντμνοντον ολοι απο τις αλλες χωρες ειχαν νοικιασει ολα τα τζιποειδη, μια και η ασκηση των Α/Φ θα γινοταν σε βουνο.
Και τι μου λεει η κοπελα στην Χερτζ? Εχω μονο ενα κορβετ αλλα μπορω να σας το δωσω σε τιμη των φθηνων.
Καταλαβαινετε τη συνεχεια. Ακομη θυμαμαι τα μουγκρητά του στον αντιλαλο του βουνου. Απιστευτο και αξεχαστο αυτοκινητο παιδια. Μονο με Πορσε το συγκρινω....
Και οχι μονο στροφες και ευθειες, αλλα και κρατημα και γκαζια και εμφανιση...αστα ολο να το οδηγω ηθελα.
Eleni (13-09-11), mormon (14-09-11), Nick bmwlover (20-11-11)
joseph (28-09-11)
Α ρε Κωστή.Να πω και γω τη δική μου μικρή ιστορία με τη πρώτη επαφή με 'vette εν έτη 1988.
Υπάλληλος λοιπόν τότε τα σ/κ για το απαραίτητο χαρτζιλίκι στην αντιπροσωπεία της Alfa Romeo στο Bellevue, WA. H πρώτη μου δουλειά ως νόμιμος υπάλληλος, αφού μόλις είχαμε παραλάβει το απαραίτητο SSN#.
Ο Κώτσος λοιπόν δούλευε στο PDI της Alfa και προετοιμάζαμε τα αυτοκίνητα για παράδοση. Ελέγχαμε λάδια, υγρά, αέρα στα λάστιχα, ρίχναμε κι ένα πλύσιμο πριν τα οδηγήσουμε δύο τετράγωνα παραπέρα στο χώρο της έκθεσης. Μιλάμε για δύο μοντέλα όλα κι όλα. Τη Spider και την τότε αγαπημένη μου 'Milano' (ή κοινώς 75) με το 2.5L V6, αλλά και τη τρίλιτρη Quadrifoglio Verde που ακόμα θυμάμαι το ουρλιαχτό του τρελού της εξακύλινδρου.
Στο θέμα μας: Ένας καλός πελάτης με 'vette έρχεται να επισκεφθεί το δ/ντή μας για καφεδάκι. Ο δ/ντής παίρνει το pdi τηλέφωνο και δίνει εντολή να έρθει κάποιος να πάρει το αυτοκίνητο του φίλου του από την έκθεση να πάει να το πλύνει και να το επιστρέψει το συντομότερο. Για καλή μου τύχη στέλνουν εμένα. Αντί όμως να πάω τα δύο τετράγωνα στο pdi, έκανα βόλτα τη μισή πόλη καθώς είχα πάθει ο Ίδιος Πλάκα με τον V8 και τα ηλεκτρονικά οργανάκια στο ταμπλό. Τα δε τριξίματα πίσω από τη πλάτη μου ήταν τόσο έντονα, που νόμιζα ότι θα διαλυθεί.
Όταν επιτέλους έφτασα στο προορισμό μου 1/2 ώρα αργότερα, μου είπαν να περάσω από το λογιστήριο να ταχτοποιήσουν κάτι 'οικονομικές' εκκρεμότητες. Από εκείνη τη δουλειά δεν πήρα βέβαια ποτέ ''reference letter''.![]()
Kostas_1 (11-09-11), Nick bmwlover (20-11-11)
σε απελυσαν????
ρε Κωστα....!!!!!!!!
Εκανες και pdi ε?!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)