Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aκριβώς έτσι Γιάννη θα μπαίνουν όλα μέσα, επιδόματα και οτιδήποτε άλλο είναι αφορολόγητο, άσχετα αν έχει κρατηθεί φόρος ή όχι. Θα πηγαίνει στο σύνολο των ακαθάριστων εσόδων.
    Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν η έκτακτη εισφορά για το αμάξι θα πηγαίνει σε αναλογία, με το πότε το απέκτησε κάποιος.
    Για παράδειγμα εγώ πήρα την 335 τον Οκτώβριο του 2010. Θα πληρώσω αναλογία ή όλη την εισφορά?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aκριβώς έτσι Γιάννη θα μπαίνουν όλα μέσα, επιδόματα και οτιδήποτε άλλο είναι αφορολόγητο, άσχετα αν έχει κρατηθεί φόρος ή όχι. Θα πηγαίνει στο σύνολο των ακαθάριστων εσόδων.
    Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν η έκτακτη εισφορά για το αμάξι θα πηγαίνει σε αναλογία, με το πότε το απέκτησε κάποιος.
    Για παράδειγμα εγώ πήρα την 335 τον Οκτώβριο του 2010. Θα πληρώσω αναλογία ή όλη την εισφορά?
    αναλογια εκτος κι αν αποφασισουν να το αλλαξουν

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναλογια...εγω πηρα το Ζ μετα τις 20 δεκ του 10, δεν θα δωσω τιποτα γι αυτο....αλλα θα δωσω για το 320
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP