Έτσι είναι, άλλοι φοράνε πυτζάμα και άλλοι τζιν![]()
Έτσι είναι, άλλοι φοράνε πυτζάμα και άλλοι τζιν![]()
Monsta (09-09-11)
mitsos_chania (09-09-11)
Oκ, αν κάποιος χρησιμοποιεί καθημερινά το αμάξι του δεν παίζει να είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
Αλλά όχι κι έτσι!
Για αρκετό καιρό χρησιμοποιούσα καθημερινά το αμάξι μου και τώρα το χρησιμοποιώ σίγουρα 3-4 φορές την εβδομάδα και πάντα η κατάστασή του ήταν αρκετά καλή σε σημείο να φαίνεται σε ορισμένους πως είχε καθαριστεί την προηγούμενη μέρα (φαντάζεστε τα δικά τους πως ήταν αν το δικό μου τους φαινόταν τόσο καθαρό).
Υπόψιν, δεν επικρίνω κανέναν να έχει σε μέτρια-κακή κατάσταση την καθαριότητα του αυτοκινήτου του αφού αν δεν τον νοιάζει τον ίδιο δεν υπάρχει θέμα.
Ούτε φυσικά είναι ωραίοι οι ψυχαναγκασμοί να είσαι με το swiffer μην τυχόν κάτσουν πολλές σκόνες στο ταμπλό.
Αλλά το σίγουρο είναι πως κάποιος αρκετά προσεχτικός, ακόμα και κάθε μέρα να χρησιμοποιεί το αμάξι του δεν παίζει να το φτάσει στην κατάσταση της 325 αυτής.
Και για να είμαστε on.
Ωραία δουλειά Κώστα! Όπως πάντα άλλωστε.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Monsta (09-09-11)
Η αληθεια ειναι οτι το ανοιχτοχρωμο σαλονι σε αυτοκινητο ενω ειναι εντυπωσιακοτατο και πολυ ευχαριστο, εχει τις "ευαισθησιες"του.
Γι'αυτο, ή επιλεγουμε σκουροχρωμο οταν επιλεγουμε το οχημα μας ή "κουραζομαστε" λιγακι παραπανω με την εσωτερικη καθαριοτητα....
....και για να "δικαιωσουμε"ομως ,κατα καποιο τροπο, τον ιδιοκτητη αυτου του οχηματος,εχω να πω οτι κατι μαυρα δερματινα σαλονια ειναι πολυ πιο βρωμικα απο αυτο αλλα,......!!!! ....ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!....γι'αυτο ας παμε παρακατω τωρα και να πουμε στον Κωστα ενα μεγαλο μπραβο για την ωραια δουλεια!!!![]()
Monsta (09-09-11)
Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις Άρη είναι αυτό ακριβώς που σου είπε ο Τάκης και δεν υπάρχει άλλη λύση στο μπεζ / γκρι του πάγου. Στο μαύρο μπορεί να γίνει τοπικό βάψιμο όπως είχα παρουσιάσει σε ένα παλαιότερο θρεντ στο δικό μου αυτοκίνητο, πριν αλλάξω δέρματα.
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά και έχοντας πλέον τεράστια εμπειρία από χιλιάδες αυτοκίνητα και ιδιοκτήτες, είναι ότι η συγκεκριμένη μπίχλα που είχε αυτό το αυτοκίνητο ΔΕΝ προερχόταν από τζιν ή σκούρα παντελόνια. Έπρεπε να είχα βγάλει μία φωτό από τη πολυκαιρισμένη μάκα (μπλιαξ!!!) πάνω στο χειριστήριο των φλας πριν το καθάρισμα. Ή τους δεκάδες λεκέδες ΚΑΤΩ από τα πατάκια, στη μοκέτα. Ή το χρώμα του νερού στο κουβά μετά από το καθάρισμα μόνο του κάτω μέρους του καθίσματος του οδηγού.
Αντίθετα, το αυτοκίνητο του ΓΙΑΝΝΗ δε θα μπορούσε ποτέ να βρωμίσει τόσο, ακόμα και μετά από 100 χρόνια καθημερινής χρήσης με παντελόνια τζιν / πιτζάμες.
Ναι, φυσικά και είναι και στον 'άνθρωπο'.
Θέλετε να μάθετε πως να συντηρείτε τακτικά τα ανοιχτόχρωμα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου σας εύκολα και απλά, ΠΡΙΝ καταντήσουν έτσι? Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε.
bmwcompactjohn (09-09-11)
Εγώ πάλι φοράω jean και πίνω και gin....!!!
Χα χα χα!