Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4///M Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αλλη μια φορα η λυση για πολλους απο μας ειναι ειτε να δωσουμε τις πινακιδες μας, ειτε να γινει κατι με ξεωες πινακιδες. Επειδη δεν προκειται να κλεισω το αμαξι μου, θα καταφυγω στη περιπτωση των ξενων πινακιδων.

Εχω την ευκαιρια να το γραψω στο ονομα της αδερφης μου που ειναι κατοικος εξωτερικου. Ξερετε τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις? Τι οντως ισχυει ? και τι ΔΕΝ ισχυει , και απλα τα λενε για να σε φοβησουνε ?

Απ οτι ξερω, μπορουνε να το οδηγανε οι 1ου βαθμου συγγενειας, για 6 μηνες στην ελλαδα ( οποτε χρεαζεται ενα υποτιθεμενο ταξιδι (?) ) .

Ας με φωτισουνε οι γνωστες, γιατι θα γινει οπως και να χει!
Και Γω ξενες με γερμμανικες πινακιδες τοχω μονο ο ιδιοκτητης το οδηγαει κανενας αλλος.
αλλα καθε 6 μηνες Εγω βγαινω μεχρι τα βουλγαρικα κουλατα αγοραζω μια βινιετα των 4ρων ευρω κατευθειαν και φουλαρω απο το βενζιναδικο κραταω την αποδειξη πιστοποιωντας σε ενδεχομενο ελενχο οτι το αμαξι απο τη στιγμη που ελενχθηκε απο τοις ελλ. αρχες και 6 μηνες πριν εχει βγη απο τα συνορα .
Οποτε θα σου συνηστουσα αν η αδερφη σου ειναι σε Χωρα Ε.Ο.Κ. αντι να της μεταφερης στο ονομα της το αμαξι πες την απλως να σε δηλωση στην κατοικια σαν μονιμο κατοικο της ενδεχομενης χωρας και τοις πινακιδες και τ ασφαλιστρα μετα τα κανης μονος σου στοονομα σου
αρκει να σε συμφερει τα εξοδα ναναι λιγοτερα της ελλαδος.
αν δεν ειναι σε χωρα ΕΟΚ παλι γινεται με την διαφορα η ελλαδα σε μη κοινοτικα αυτοκινητα τα υποχρεωνει να βγαινουν καθε 1 μηνα εξω
(πιεζοντας ετσι αλβανους _σκοπιανους και αλλους) αλλα ενας συμφο/της μας το ψαξε και ειναι πανφθηνα στην βουλγαρια.