οκ το Μ43 ηταν παραδειγμα και υπηρχαν μοντελα που δεν εχουν τον αισθητηρα εξωτερικης θερμοκρασιας και χρειαζεται αυτος εγκατασταση γι αυτο και θελει καλωδιωση.το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει σιγουρα τα παντα αλλα δεν εχει σωστο μαστορα!!!!
οκ το Μ43 ηταν παραδειγμα και υπηρχαν μοντελα που δεν εχουν τον αισθητηρα εξωτερικης θερμοκρασιας και χρειαζεται αυτος εγκατασταση γι αυτο και θελει καλωδιωση.το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει σιγουρα τα παντα αλλα δεν εχει σωστο μαστορα!!!!
BILL007 (09-09-11)
Γιαννη εχω 2 περιπτωσεις συγκεκριμενων αυτοκινητων που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ αισθητηρα εξωτερικης θερμοκρασιας!!!!!!οπως και στο ρετροφιτ δινει τον αισθητηρα.δλδ λετε να το βαλαν ετσι χαβαλε?
υγ υποψην παιζει ρολο αν το αυτοκινητο εχει clima η a/c. ολα με clima εχουν αισθητηρα εξωτερικης θερμοκρασιας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 09-09-11 στις 20:19
BILL007 (09-09-11)
Γιαννη και Πανο! πρεπει να κανουμε και την δικη μου αηδια να δουλεψει! εχω να ερθω Θεσσαλονικη ομως απο τον Απριλιο...
Μη τα συζητας αδερφε...
εεεεεμ μονο τηλεφωνικες παραγγελιες δινεις φιλε!!!!!!!!
Tsakirakos (09-09-11)
Tsakirakos (09-09-11)
ρε παιδια...αυτα τα ψιλολογια και τα βιδακια πραγματικα με κουραζουν! να αλωνισω αυτη τη βδομαδα τα καλαμποκια και να σηκωθω να ερθω μια Παρασκευη Θεσσαλονικη.
Μη τα συζητας αδερφε...
Καλημέρα παιδιά. Το αμάξι έχει την καλωδίωση της θερμοκρασίας, και τον αισθητήρα, αλλά αυτός στην αντιπροσωπεία μου λέει ότι δεν το βρίσκει στο κομπιούτερ, και θα πρέπει να ανοίξει μέχρι και το καντράν του αμαξιού, να βγούν τα κοντέρ και να βάλει άλλη καλωδίωση για να δουλέψει. Δεν υπάρχει κάποιος από Αθήνα να πάω να μου το φτιάξει; Είμαι σίγουρος ότι αυτός στην ΒMW είναι παντελώς άσχετος. Βοηθήστε λιγάκι την κατάσταση. Ευχαριστώ