Αυτο καλαβαινω και εγω
Αυτο καλαβαινω και εγω
μιλώντας γενικώς, όλοι οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τα τεκμήρια του 2010...συνεπώς η ηλικία του αυτοκινήτου πρέπει να υπολογιστεί το 2010...
τα τεκμήρια του 2011 θα υπολογιστούν στις δηλώσεις του 2012
προς το παρόν η έκτακτη εισφορά επιβλήθηκε για καλυφθεί μέρος της 'τρύπας' στα έσοδα του 2011...πολύ φοβάμαι όμως ότι θα προκύψουν κι άλλες τρύπες οσονούπω..
ιδού άλλη μια 'τρυπούλα'...
https://www.capital.gr/News.asp?id=1278093
DJ: Πρόσθετη μείωση του ελλείμματος κατά 0,7% του ΑΕΠ ζητά από την Ελλάδα η Ε.Ε.
S8N (09-09-11)
Με τόσες τρυπες Στεφανε, έχουν δίκιο που λένε πως η Ελλάδα έγινε Chamonix (Σα-μονι).
Πράγματι υπολογίζονται με τα τεκμήρια του 2010,το χαράτσι όμως βεβαιώνεται την 31 Αυγ 2011,άρα αν πληρώσουν και τα οχήματα του 2001 μιλάμε για αυτοκίνητα 11 χρόνων! Επίσης η ηλικία των αυτοκινήτων μετρά και τον χρόνο απόκτησης του, διότι πληρώνεις κανονικά τέλη κυκλοφορίας,είτε κυκλοφορήσεις μία ημέρα,είτε όλον τον χρόνο!!!(έτσι υπολογίζεται η παλαιότητα στα τεκμήρια)Αυτοκίνητο του 2001 έχει πληρώσει 11 χρόνια τέλη κυκλοφορίας μέχρι το 2011,άρα είναι 11 χρόνων!!!
Υπολόγισαν την έκτακτη είσφορά στα δηλωθέντα το 2010 αυτοκίνητα,για να μην απαλλαγούμε καταθέτοντας πινακίδες !!!
beliris (09-09-11)
Και έχεις από δίπλα τα λαμόγια με τις Βουλγάρικες και τις Ρουμάνικες πινακίδες,γίνεσαι λοιπόν Αρτέμης Μάτσας??????????????
Σύμφωνοι, εγώ όμως αναφέρομαι στην έκτακτη εισφορά. Φέτος θα δώσεις 5% του τεκμηρίου του 2010. Του χρόνου θα δώσεις τα 8/12 του 5% του τεκμηρίου του 2011 (41.800).
Όπως πολύ σωστά τονίσατε, δεν έχει αποφασιστεί έκτακτη εισφορά για το οικονομικό έτος 2012 (ημερολογιακό έτος 2011). Αν ειλικρινά υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει πως δε θα επιβληθεί, μάλλον αιωρείται σε μια κάψουλα στον Voyager I μαζί με μια αναμνηστική πλάκα, ένα βινύλιο και φωτογραφίες της χλωρίδας και της πανίδας στη γη. Τόσο απομακρυσμένος είναι από την πραγματικότητα.
S8N (09-09-11)