Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: [E46] Καλωδίωση bc

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασιλη οι αντιπροσωπειες αποδεδειγμενα πλεον γνωριζουν μονο οτι τους εχουν μαθει και πανε τυφλοσουρτη.αν κατι δεν τους το εχουν διδιαξει απλα δνε το ξερουν και κανενας τους δεν προκειται να βαλει κατω το ξεροκεφαλο του και να πει γιατι δεν παιζει ρε φιλε γιατι δεν δουλευει σωστα? τους εχουν πει ρεταρει σου λενε αλλαξε πλεηξουδα τους λενε αναβει τσεκ αλλαξε πολλαπλασιαστες.τπτ παραπανω περα απο αυτο δεν ξερουν.''κακαλή μαλία'' θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα
    Καλέ μου φίλε για το board computer χρειάζεται μόνο αλλαγή ο διακόπτης των φλας(που ναχει το κουμπάκι) και προγραμματισμός.Και οι αισθητήρες θερμοκρασίας προυυπάρχουν και όλα και ας μην έχει το αμάξι αρχικά board computer. Τίποτε άλλο.M43 έχω και αυτό έκανα.Με 80 ευρώ σύνολο έτοιμο.

3. The Following User Says Thank You to DK For This Useful Post:

Moufas E46 (09-09-11)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη οι αντιπροσωπειες αποδεδειγμενα πλεον γνωριζουν μονο οτι τους εχουν μαθει και πανε τυφλοσουρτη.αν κατι δεν τους το εχουν διδιαξει απλα δνε το ξερουν και κανενας τους δεν προκειται να βαλει κατω το ξεροκεφαλο του και να πει γιατι δεν παιζει ρε φιλε γιατι δεν δουλευει σωστα? τους εχουν πει ρεταρει σου λενε αλλαξε πλεηξουδα τους λενε αναβει τσεκ αλλαξε πολλαπλασιαστες.τπτ παραπανω περα απο αυτο δεν ξερουν.''κακαλή μαλία'' θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα
    κανεις λαθος φιλε μου. εγω m43 εχω και αλλαξα μονο το διακοπτη του φλας. μετα εγινε ενας προγραμματισμος απο την αντιπροσωπια και δουλεψε αμεσως. αρα ο φιλος μας χρειαζεται μονο ενα διακοπτη φλας και εναν προγραμματισμο. αποκλειετε να μην εχει καλωδιωση το facelift

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP