Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: [E46] Καλωδίωση bc

Rides
    0

Προεπιλογή [E46] Καλωδίωση bc

Παιδιά γεια χαρά σε όλους. Θα χρειαστώ μια μικρή βοήθεια. Έβαλα BC στο αμάξι μου ε46 2004 2000cc sedan faselift και δεν μου δουλεύει. Το πήγα στην BMW και μου είπαν ότι δεν έχει καλωδίωση. Αξίζει να περάσω καλωδίωση και αν ξέρει κάποιος πού; και το κόστος περίπου; ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοίταξε φίλε μου.Retrofit υπάρχει...Σου επισυνάπτω και το επίσημο έγγραφο

Τώρα το θέμα είναι αν θες να στο κάνουν στην bmw ή να στο κάνει ένας ηλεκτρολόγος ή να το κάνεις και μόνος σου (αν πιάνουν τα χέρια σου-βέβαια δεν ξέρω με την κωδικοποίηση τι ζητάει).Είναι απλά θέμα χρήματος και μόνο...

Εκτός απο την καλωδίωση θα χρειαστείς και τον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας μαζί με την φύσα του (κομμάτι 1,3) https://bmwfans.info/parts/catalog/E...rature_sensor/ οπότε απο εκεί ξεκινάμε με 30 ευρώ ανταλλακτικά (καινούργια) και συνεχίζει...
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-09-11 στις 12:42

3. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (09-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

ειδικα στα καινουρια δεν χρειαζεται καλωδιωση ρε παιδια μπαινει και δουλευει με προγραμματισμο αυτο συμβαινει γιατι απ το 2001 (βαλβετρονικ)και μετα εχουν ολους τους αισθητηρες που χρειαζονται για να δουλεψει ο υπολογιστης!! λιγο ψαξιμο με τους μαστορες θελει

5. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (09-09-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παναγιώτη και εγώ το ίδιο ήξερα για τα facelift,οτι με ένα προγραμματισμό παίζουν κατευθείαν...

Αλλά συγγνώμη κιόλας...Πήγε στη bmw και του είπαν ότι δεν έχει καλωδίωση?!?!?!?!?Γι'αυτό μπήκα στον κόπο να ψάξω και για την καλωδίωση...

7. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (09-09-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως πηγα στην αντιπροσωπεια για προγραμματισμο αλλα μαλλον θελει πιο πλαιο λογισμικο μου ειπαν για να δουλεψει. δε ψαχτηκα παραπανω...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    1

Προεπιλογή

Βασιλη οι αντιπροσωπειες αποδεδειγμενα πλεον γνωριζουν μονο οτι τους εχουν μαθει και πανε τυφλοσουρτη.αν κατι δεν τους το εχουν διδιαξει απλα δνε το ξερουν και κανενας τους δεν προκειται να βαλει κατω το ξεροκεφαλο του και να πει γιατι δεν παιζει ρε φιλε γιατι δεν δουλευει σωστα? τους εχουν πει ρεταρει σου λενε αλλαξε πλεηξουδα τους λενε αναβει τσεκ αλλαξε πολλαπλασιαστες.τπτ παραπανω περα απο αυτο δεν ξερουν.''κακαλή μαλία'' θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι ήταν παντελώς άσχετοι,αν φέρθηκαν απλά έτσι.Και μάλιστα και αδιάβαστοι έστω και στα μετρημένα που πρέπει να ξέρουν!
    Γιατί καλωδίωση υπάρχει εφόσον υπάρχει retrofit! (ασχέτως αν το αμάξι το facelift έχει ήδη!-το παραβλέπουμε αυτό...)

Mιλάμε για την υπέρτατη ασχετοσύνη!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-09-11 στις 15:06

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα
    Καλέ μου φίλε για το board computer χρειάζεται μόνο αλλαγή ο διακόπτης των φλας(που ναχει το κουμπάκι) και προγραμματισμός.Και οι αισθητήρες θερμοκρασίας προυυπάρχουν και όλα και ας μην έχει το αμάξι αρχικά board computer. Τίποτε άλλο.M43 έχω και αυτό έκανα.Με 80 ευρώ σύνολο έτοιμο.

12. The Following User Says Thank You to DK For This Useful Post:

Moufas E46 (09-09-11)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασιλη οι αντιπροσωπειες αποδεδειγμενα πλεον γνωριζουν μονο οτι τους εχουν μαθει και πανε τυφλοσουρτη.αν κατι δεν τους το εχουν διδιαξει απλα δνε το ξερουν και κανενας τους δεν προκειται να βαλει κατω το ξεροκεφαλο του και να πει γιατι δεν παιζει ρε φιλε γιατι δεν δουλευει σωστα? τους εχουν πει ρεταρει σου λενε αλλαξε πλεηξουδα τους λενε αναβει τσεκ αλλαξε πολλαπλασιαστες.τπτ παραπανω περα απο αυτο δεν ξερουν.''κακαλή μαλία'' θελει καλωδιωση ενα προγραμματισμο θελει.καλωδιωση θελαν μονο τα Μ43 μοντελα που δεν ειχαν καν μπας καλα καλα σε ολο το αυτοκινητο οπως τα μετεπειτα μοντελα
    κανεις λαθος φιλε μου. εγω m43 εχω και αλλαξα μονο το διακοπτη του φλας. μετα εγινε ενας προγραμματισμος απο την αντιπροσωπια και δουλεψε αμεσως. αρα ο φιλος μας χρειαζεται μονο ενα διακοπτη φλας και εναν προγραμματισμο. αποκλειετε να μην εχει καλωδιωση το facelift

Rides
    0

Προεπιλογή

ειδικα στα καινουρια δεν χρειαζεται καλωδιωση ρε παιδια μπαινει και δουλευει με προγραμματισμο αυτο συμβαινει γιατι απ το 2001 (βαλβετρονικ)και μετα εχουν ολους τους αισθητηρες που χρειαζονται για να δουλεψει ο υπολογιστης!! λιγο ψαξιμο με τους μαστορες θελει
    η καροτσα μου ειναι 2002.Ειναι ακριβως οπως τα λες.θελει απλα και μονο προγραμματισμο.
    Εκει στην αντιπροσωποια εχει τσιμπλιαρικα κουταβια.Εντος της αντιπροσωποιας και οι γνωστες μηχανικοι παριστανουν τους βλακες.
    Εγω προσωπικα πηγα σε γνωστο ηλεκτρολογο της θεσσαλονικης και μου εβαλε μεταχειρισμενο bc μπροστα στα ματια μου με 100ευρω συμπεριλαμβανομενου το προγραμματισμο.Επισης κρατησα το δικο μου διακοπτη απο το φλασ

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP