Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Εκτος απο το σερβις τι αλλο?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν αυτά που έγιναν πέρα των φρενών https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9974 είναι τα εξής:

Μπροστινά ελατήρια και αμορτισέρ (H&R ελατήρια και Bilstein αμορτισέρ χοντρομπουκαλα),
    Πίσω έμειναν αυτά που είχα βάλει μιας και ήταν σωστά (Eibach ελατήρια και Bilstein αμορτισέρ λεπτομπουκαλα).

Πίσω σινεμπλοκ.

Τσιμούχες στο διαφορικό γιατί υπήρχε μια μικρή διαρροή.

Βρέθηκε διαρροή καυσίμου από το καπάκι του φλοτέρ στο ρεζερβουάρ το οποίο αλλάχθηκε.

Αυτά νομίζω δεν θυμάμαι κάτι άλλο, έγινε λεπτομερές έλεγχος σε όλο το αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να αντικατασταθει ή να επισκευαστεί κάτι άλλο.

Δυστυχώς τιμές δεν μπορώ να σας πω μιας και οι σχέσεις μου με το εν λόγω συνεργείο εκτός από φιλικές είναι και επαγγελματικές (παίρνουν από εμένα ότι έχει να κάνει με το σκάφος τους)!

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καθαρίσε τα μπέκ + το ψυγείο κ άλλαξε τα κολάρα νερού εάν η αντλία δεν ειναι πλαστική φτερωτη δεν υπάρχει λογος να την αλλάξεις με ένα καθάρισμα είσαι ok κ τον θερμόστατη μην τον αλλάξεις έτσι απλα ένας έλεγχος αρκεί πιο καλά άλλαξε τα σωλήνακια υψηλής καυσίμου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 08-09-11 στις 23:26

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool !!!!!!!!!!!!!!!!

Απο το τεταρτο ποστ μεχρι το απο πανω μου μαζευτηκανε 3.000 ευρω χαχαχα!!!!

Φλε μου αν εχεις εμπειστο μηχανικο και εισαι και εσυ την ωρα που βλεπουνε το αυτοκινητο απο πανω τους θα δεις τι χρειαζεται ΑΜΕΣΑ και τι ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Το ξερεις οτι μολις δουνε στις ημερες μας το Μ5 Ε39 να σκαει τη μουρακλα του στο συνεργειο θα ετοιμαζονται για τρελο Σαββατοκυριακο οι μηχανικοι αν σε κανουν μεροκαματο!!
    insane in the ///Midbrain

4. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

nikos valvetronic (10-09-11)

Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο το τεταρτο ποστ μεχρι το απο πανω μου μαζευτηκανε 3.000 ευρω χαχαχα!!!!

Φλε μου αν εχεις εμπειστο μηχανικο και εισαι και εσυ την ωρα που βλεπουνε το αυτοκινητο απο πανω τους θα δεις τι χρειαζεται ΑΜΕΣΑ και τι ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Το ξερεις οτι μολις δουνε στις ημερες μας το Μ5 Ε39 να σκαει τη μουρακλα του στο συνεργειο θα ετοιμαζονται για τρελο Σαββατοκυριακο οι μηχανικοι αν σε κανουν μεροκαματο!!
    Ευτυχώς ο μηχανικός μου είναι έμπιστος και δεν θα μου πιάσει το κ@λ@ μιας και έχουμε και φιλικές σχέσεις!

Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου που ίσως να θέλουν κάποια ιδιαίτερη προσοχή, απλά έτσι ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι το οποίο δεν μου πάει το μυαλό 'η δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP