Follow us on:
απο σημερα μιας και σηκωνουμε λιγο πιεση,ειπα να την βλεπουμε και σε αριθμους εβαλα και πολλα αλλα,αλλα λογω πρωταθλητισμου τα κρυβουμε
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 απο σημερα μιας και σηκωνουμε λιγο πιεση,ειπα να την βλεπουμε και σε αριθμους εβαλα και πολλα αλλα,αλλα λογω πρωταθλητισμου τα κρυβουμε Ωραιος!!!!
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 απο σημερα μιας και σηκωνουμε λιγο πιεση,ειπα να την βλεπουμε και σε αριθμους εβαλα και πολλα αλλα,αλλα λογω πρωταθλητισμου τα κρυβουμε πες μου οτι κανεις πλακα????
Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania πες μου οτι κανεις πλακα???? οχι...... δεν σου αρεσεουν??????πιστευω οτι ειναι, οτι ποιο ποιοτικο σε aftermarket οργανα για το Μ3
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sokinm3 : 28-01-10 στις 15:25
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 οχι...... δεν σου αρεσεουν??????πιστευω οτι ειναι, οτι ποιο ποιοτικο σε aftermarket οργανα για το Μ3 Τι εκανες ρε παλαβε???? τι τουμπανιαζμα εχεις κανει στο αμαξι????\ Φιλε μου ωραιο ειναι οτι αρεσει σε μας τους ιδιους που το πληρωνουμε!!!!! Να το χαρεις οπως σου αρεσει!!!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Τι εκανες ρε παλαβε???? τι τουμπανιαζμα εχεις κανει στο αμαξι????\ Φιλε μου ωραιο ειναι οτι αρεσει σε μας τους ιδιους που το πληρωνουμε!!!!! Να το χαρεις οπως σου αρεσει!!!!!!! thanks ετοιμαζω και αλλα μπινελικια
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 απο σημερα μιας και σηκωνουμε λιγο πιεση,ειπα να την βλεπουμε και σε αριθμους [/URL] εβαλα και πολλα αλλα,αλλα λογω πρωταθλητισμου τα κρυβουμε πολυ ωραιο!!!!τα εχεις βαλει και σε φοβερη θεση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YAz : 29-01-10 στις 21:10 Αιτία: Μεγάλη εικόνα.
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ