Πηρα πριν απο λιγο να ρωτησω τιμη για το hardtop στην αντιπροσωπεια. Απο περιεργεια κυριως γιατι επεσε χθες το ματι μου σε μια αγγελια ενος μεταχειρισμενου.
Βαμμενο μαυρο μεταλλικο με ΦΠΑ....4100 ευρω
Ειναι τρελοι αυτοι..![]()
Πηρα πριν απο λιγο να ρωτησω τιμη για το hardtop στην αντιπροσωπεια. Απο περιεργεια κυριως γιατι επεσε χθες το ματι μου σε μια αγγελια ενος μεταχειρισμενου.
Βαμμενο μαυρο μεταλλικο με ΦΠΑ....4100 ευρω
Ειναι τρελοι αυτοι..![]()
![]()
![]()
Εδώ είσαι
https://www.car.gr/parts/?offertype=...on=&condition=
Αν κάνεις υπομονή θα εμφανιστεί και κανένα σε καλύτερη τιμή, απλά υπομονή!
StratosZ4 (08-09-11)
Αυτα ειδα και εγω και ειχα την απορια ποσο κανει καινουριο...
Παντως αν μπορουσα να δωσω 4χιλιαρικα απλα για να κυκλοφορω πιο ανετα το χειμωνα και επαιρνα τηλεφωνο στη Bmw οπως εκανα τωρα, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να παω να αγορασω ενα Smart!!
bill_m3 (08-09-11)
Κατι τελειως αχρηστο για Ελλαδα.Το αμαξι οταν το πηρα μεταχ. ειχε και hardtop.Το κρατησα 2 μηνες και το εδωσα δεν ειχε κανεναν ρολο ασε που υπηρξαν φορες που ηθελα να το ανοιξω.Αρκετα βαρυ,θελει 2 ατομα οπωσδηποτε για την τοποθετηση και χρησιμο ειναι μονο αν το βλεπει το αμαξι ηλιος ως προστασια χρωματος κουκουλας.
Προσωπικα το ειχα δωσει 1500 και δεν μετανιωσα καμια φορα που το εδωσα.
Θα παραγγειλω αμεσα λεβιεδακι ZHP κοντο.
https://www.turnermotorsport.com/p-1...r-6-speed.aspx
Εδω το εχει ως part#25117896886
Πηρα και στην αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι αυτο που θελω ειναι
το part#25117696884.
Η τιμη, υπολογιζοντας και τα μεταφορικα ειναι παραπλησια.
Μπορει καποιος να με διαφωτισει για να μην αγορασω κατι που δεν θα μου κανει?
Στρατο και τα 2 ειναι weighted, η διαφορα ειναι πως το 886 ειναι το κοντο και το 884 μακρυ. Το 886 παρε. Ωραιο μπαξιμο στο manual του compact το ενιωθα ωραια. Στο SSG ειναι ακριβως σαν το ZHP ο λεβιες, οπτικη η διαφορα μονο αφου στο ανεβα-κατεβα δεν εχει διαδρομη μεγαλη..
Δικιο εχεις το 884 ειναι το μακρυ.
Ξαναπηρα και μου ειπε οτι το 886 δεν του το βγαζει για Ζ4. Ξερεις με σιγουρια Φανη αν θα κανει για μενα?