Και νομίζω ότι αμάξι με κόκκινες πινακίδες(και ό,τι αυτό συνεπάγεται) μπορείς να πάρεις μόνο μία φορά.
Και νομίζω ότι αμάξι με κόκκινες πινακίδες(και ό,τι αυτό συνεπάγεται) μπορείς να πάρεις μόνο μία φορά.
Eleni (08-09-11)
(B)e(M)y(W)ings (01-09-13), Eleni (08-09-11)
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει η Ελένη είναι τα πράγματα για τους ναυτικούς ( είμαι Α'' Μηχανικός Ε.Ν.), απλώς με τη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να το πας στο τελωνείο να στο σφραγίσει αλλά το πας πάλι πίσω στη χώρα προέλευσης, και καλά, αλλά μετά θέλεις πάλι πινακίδες και πάλι είσοδο στην Ελλάδα!
Το έκανα για μερικά χρόνια, είχα πάρει από την Γερμανία και έβγαζα πινακίδες τσολ (έχουν ημερομηνία λήξης αυτές οι πινακίδες).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα τότε ήταν ότι πλέον δεν μπορούσα να ασφαλίσω το αυτοκίνητο στην Ελλάδα αλλά μόνο στη χώρα που ήταν οι πινακίδες (έχουν βγάλει έναν νόμο στην ε.ε. και δεν μπορείς να το ασφαλίσεις) και οι ασφάλειες στη Γερμανία είναι λίγο τσουχτερές!
Γενικά δεν αξίζει το κόπο τουλαχιστον για τους ναυτικους που γνωρίζω!!
Η πιο σωστη κουβεντα του thread, νομιζω δια στοματος Θωμα, ειναι πως το κολπο παλιωσε...
Το κρατος καταλαβε οτι χανει πολλα λεφτα απο τα βουλγαρικα,ρουμανικα,αλβαν ικα νουμερα και εχει διαμορφωσει ετσι την κατασταση που δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις ακρη ακομη και δικιο να εχεις.
Επισης γνωριζετε ολοι πως αν σε σταματησουν και θελουν να σε γραψουν, κατι θα βρουνε. Ασε που τωρα τελευταια κυκλοφορει πολυ η αστυνομια, πραγμα οχι απαραιτητα κακο, και με το που δουν ξενα νουμερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σταματησουν.
Εως 100% απαλλαγη του τελους ταξινομησης (αναλογα τον κυβισμο του αυτοκινητου και την κατηγορια της ατελειας.) και στα εχτρα που θα προστεθουν σε αυτο εργοστασιακα παντα.
οχι απαραιτητα μπορει να χορηγηθει ακομα μια φορα σε οσους πολυτεκνους εχουν απο 4 παιδια και πανω και κατα την ωρα της εκτελωνισης ειναι τουλαχιστον 4 παιδια ανηλικα.
Για τρια χρονια δεν μεταβιβαζεται και μπορουν να το οδηγουν μονο οι γονεις.
BILL007 (08-09-11)
Να ρωτησω κατι.Δηλ ο πεθερος μου που ειναι αγγλος πολιτης και η γυναικα μου αγγλιδα,
δεν μπορουνε να εχουν αυτοκινητο ολο το χρονο εδω?
Πρεπει 185 ημερες το χρονο να ειναι περα δωθε ολο το χρονο?![]()
ghost-rider (01-09-13)