-
Και εγω ειμαι παθων κ σχετικα προσφατο! Πριν κανα 25αρι μερες κατεβαινω να παω στο αμαξι κ βλεπω μια γρατζουνια στον πισω προφυλακτηρα ψηλα στο υψος που αρχιζει το πορτ-παγκαζ κ η οποια δν ηταν σε ευθεια γραμμη αλλα εκανε κατι 8αρια.. συνεχιζοντας το ψαξιμο βρισκω απο την μερια του συνοδηγου απο το σημειο του πισω τροχου μεχρι κ στο σημειο που ξεκιναει η πορτα να εχει αλλη μια αυτη την φορα ευθεια γρατζουνια.. Εγκεφαλικα εγω..
Κ ερχομαι κ λεω, το γνωριζω οτι υπαρχει ενα θεμα "ζηλιας" η μλκιας σορρυ κιολας αλλα ετσι το βλεπω εγω προς ακριβα αυτοκινητα απο καποιους που δν μπορουν να τα αποκτησουν. Ρε μαστορα, εσυ ο κοπ@νος που ερχεσαι κ μ το χαρακωνεις επειδη ζηλευεις η επειδη δεν εχεις με τι αλλο να παιξεις.. με ρωτας εμενα πως τα βγαζω περα κ ποσες ωρες δουλειας εχω ριξει για να το παρω? Κ το χειροτερο, ακομα το χρωσταω. Νομιζουν οτι ολοι οσοι εχουν Bmw, Mercedes η οτιδηποτε αλλο ακριβο παει να πει οτι ρεει κ το χρημα....
Τελος παντων, δν τον βρηκα ποτε οπως ειναι φυσικο αν κ μ μπηκαν καποιες υποψιες (ατομο που εχει ακριβως το ιδιο μοντελο με μενα), αλλα μεχρι στιγμης δν εχω καταφερει να το μαθω..
*Βεβαια εγω εχω πει: Αν τυχον κ ειναι αυτος.. Παλετοφορο το σηκωνω το κανω κομματια, κραταω μοτερ (εχει το 2.2cc αυτος) κ τα μπροστινα φαναρια γιατι θελω να κανω κατι περιεργα.. κ το υπολοιπο ανταλλακτικα.. :-Ρ
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP