Nα του κοπουνε τα χερια του παλιο π@@@@@Α........
Περαστικα σου φιλε γιαννη δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο πραγματικα,και για το καλο σου να λες που δεν τον επιασες εκεινη την ωρα που το εκανε.Ειμαι και εγω παθων και σε νιωθω.!!![]()
Nα του κοπουνε τα χερια του παλιο π@@@@@Α........
Περαστικα σου φιλε γιαννη δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο πραγματικα,και για το καλο σου να λες που δεν τον επιασες εκεινη την ωρα που το εκανε.Ειμαι και εγω παθων και σε νιωθω.!!![]()
giannis_compact (05-09-11)
ρε συ Γιαννη μηπως δεν ειναι ο βλαχος που σε ζορισει αλλα καμια γυναικα;
Οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες κι ανισορροπες.
Επισης για οσους δεν εχουν γνωρισει το Γιαννη να αναφερω οτι ειναι ενας απο τους πλεον ευγενικους ανθρωπους που κυκλοφορουν
giannis_compact (05-09-11), S8N (05-09-11)
Κι εγώ δε νομίζω να το έκανε κάποιος με προσωπικές διαφορές μαζί σου, για τον απλούστατο λόγο ότι θα στρέφονταν όλες οι υποψίες πάνω του εξ' αρχής. Μπορεί να ήταν κάποιος κομπλεξικός ψυχάκιας εκει τριγύρω που είδε το αυτοκίνητο, σκέφτηκε 'γιατί εκείνος κι όχι εγώ' και στην έκανε.
Μπορεί πάλι να ήταν γυναίκα. Πελάτης μου ο οποίος είχε οικογενειακά θέματα (όχι κερατώματα) βρήκε το ωραίο του αυτοκίνητο καταγραντζουνισμένο και με τη λέξη 'ΣΑΤΑΝΑ' γραμμένη στο πλάι. Το είχε παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο κοντά στη στάση του μετρό 'Εθνική Άμυνα'. Όταν αργότερα τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του, του ομολόγησε πως εκείνη το είχε διαπράξει. Άβυσσος...
τιποτε δεν αποκλειεται......
+1...αν και λιγο εχουμε γνωριστει με τον Γιαννη,αμεσως αυτη την εντυπωση σχηματιζεις γι'αυτον!!!
...ειδικα με το τελευταιο μπαξιμο δεν περνας απαρατηρητος,.....πραγμα που ειναι και αρνητικο στην περιπτωση του παλιανθρωπου που σε προσεξε και παλι και κανει τετοιες κινησεις εκδικησης,ζηλιας κλπ.
....το να "απαντησεις" δεν οφελει,αφου δεν σταματαει εκει.....στο τελος δεν θα βλεπονται τα οχηματα σας απο τις χαρακιες.....
Βγαλε το "βιβλιο" με τις πρωην και ψαξε!!!!
Γιαννη,περα απο τα αστεια σε καταλαβαινουμε απολυτα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα και μονο ευχες για καλη επαναφορα στην αρχικη κατασταση μπορουμε να ευχηθουμε, αλλα δυστυχως αντι για μπαξιμο στο οχημα μηπως θα επρεπε να σκεφτεις κατι για καμμια κρυφη καμερα ωστε να αποδοθουν επιτελους ευθυνες στον/στην...για να μην το γραψω με λογια???
giannis_compact (05-09-11)