μερικές χρήσιμες οδηγίες... καλό θα είναι να καθαρίσεις και τις επαφές στο φισάκι με ένα σπρευ καθαρισμου επαφων.
μερικές χρήσιμες οδηγίες... καλό θα είναι να καθαρίσεις και τις επαφές στο φισάκι με ένα σπρευ καθαρισμου επαφων.
και θα παμε να πουμε καθαρισμο στης επαφες π.χ? και στους αισθητηρες?
abs
επαναλαμβανω οτι το πιθανοτερο ειναι απο δυναμο το προβλημα φιλε μου και οχι απο καποιον αισθητηρα διοτι η πλακετα του abs esc ειναι το πρωτο πραγμα που επηρεαζεται απο χαμηλη ταση..παντως δεν αποκλειω τους αισθητηρες..αν παντως σου εχει αναψει ταυτοχρονα και λαμπακι μπαταριας ειναι σιγουρα το δυναμο..εμενα λαμπακι μπαταριας μου χει αναψει μια φορα μονο στιγμιαια μαζι με abs esc..ολες τις υπολοιπες φορες αναβουν μονο τα abs esc στιγμιαια μολις βαζω μπρος και το προβλημα βρεθηκε στο δυναμο!
ξεχασα να αναφερω οτι το κανει οποια πρωινα του κατεβει..υπαρχουν πολλες μερες που δεν το κανει καθολου..
και εμενα οποτε του κατεβει το κανει... μπαταριας δεν μου αναβει καθολου οχι
η δεν το εχω δει θα το δω και αυτο αν αναβει... το μονο που εχω δει ειναι π.χ οτι σταματαει και το κλιμα.. με αυτο οταν το κανει.. αφτα να φανταστο ειναι σημπτοματα για δυναμο? οχι οτι θα με αφησει καπου?