............
Oπως ειπες πολυ σωστα ''φθηνη δουλεια'' και τελεια δεν υπαρχει αυτο πιστευω και εγω.Στο συγκεκριμενο τομεα δεν γινεται να κανεις σκοντο στο σασι ενος αυτοκινητου που ανακατασκευαζεται....ολα ξεκινανε απο εκει.Αν γινει χαλια δουλεια τα υπολοιπα ειναι πλεον αχρηστα.Ενα σαλονι το ξαναντυνεις,ενα μοτερ το ξαναδενεις,ενα σασι ομως το φτιαχνεις 1 φορα!!!!!
Προσφατα πολυ φιλος μου,μου ειπε οτι δεν εχει σημασια τι φτιαχνει ο καθε μαστορας (Bentley/Ferrari) και οτι εντυπωσιαζομαι απο τις εγκαταστασεις και οτι μπορω να κανω τη δουλεια μου αριστα και σε ενα μαστορα με μικρο μαγαζακι κτλ.Του εξηγησα οτι και παλι το αποτελεσμα δεν θα ειναι σαν αυτο του καλυτερου και οτι δεν θελω στο συγκεκριμενο τομεα να κανω περικοπη.
Οταν μπαινω σε φανοποιιο και εχει σκονη στο πατωμα,νερα,καφεδες πανω σε τριμενα κομματια προς βαφη,στριμωγμενα αυτοκινητα,χαμηλο φως (!!!!!!) εεεεε δεν μπορω τρελαινομαι.Μπαινεις σε κορυφαιους και βλεπεις τυλιγμενα και σφραγισμενα αυτοκινητα,φως παντου,σκονη πουθενα,διαφορες ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ μεσα στο μαγαζι (οχι ο ενας τα κανει ολα) κτλ.Σιγουρα ειναι και μεχρι που θελεις να φθασει ο κανεις και τι του επιτρεπουνε τα ευρω του αλλα δεν δεχομαι οτι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο σε καμια περιπτωση.
Οπως μου ειπε ενας τεχνικος ''η δουλεια μου ειναι το μερακι μου,ειτε φτιαχνω Ferrari ειτε 106 Peugeot η προσπαθεια και το αγχος για τελειοτητα ειναι το ιδιο και στα 2,δεν θα χρεωθουνε το ιδιο προφανως αλλα θα γινουνε το ιδιο τελεια''.
Κακα τα ψεματα,η δουλεια του μαστορα μιλαει μονη της,δεν γινεται αυτοκινητα εκατονταδων χιλιαδων ευρω να τα εμπιστευονται ανθρωποι απο αντιπροσωπειες που δεν μπορουν να πετυχουν το τελειο αποτελεσμα και να ερχονται αμαξια απο την επαρχια με γερανο και να φτιαχνονται στην Αθηνα.
insane in the ///Midbrain