Follow us on:
Να και ένα πάτημα που θα μπορώ να ακολουθήσω!!! Να γίνει ,να γίνει...
Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο.....
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο..... είσαι καλά Γιάννη?
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 είσαι καλά Γιάννη? ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ...... Μπαλονε λαστιχα και 4χ4..μονο με τετοιο θα σωθω
gnx (04-09-11)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ...... Μπαλονε λαστιχα και 4χ4..μονο με τετοιο θα σωθω κάποιος ψάχνει δικαιολογίες
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο..... μη σε παιρνει απο κατω.τετοιες ζημιες κανω κι εγω οταν παρκαρω.
https://www.youtube.com/watch?v=WmVpiInIp0o
Αρχικό μήνυμα απο kplc16 μη σε παιρνει απο κατω.τετοιες ζημιες κανω κι εγω οταν παρκαρω. Ναι, αλλά όχι με το αυτοκίνητο του Γιάννη !
Vasilis (04-09-11), Z4 DCT (04-09-11)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο..... Να κοπει ο Χοντος για ενα μηνα και θα δεις πως στρωνουν. (το μηνα αυτο φροντισε ομως να εισαι στο νησι )
S8N (04-09-11), Vasilis (04-09-11), Z4 DCT (04-09-11)
αρχισε τις δικαιολογιες η ορνιθα ή ειναι ιδεα μου?
Thomelef (04-09-11)
Αρχικό μήνυμα απο Stathis αρχισε τις δικαιολογιες η ορνιθα ή ειναι ιδεα μου? Η ζαντα του ασσου ρε...... Το μικρο ειναι νηστικο και διψαει για πλαστικα φτερα και πορτες....
Κανονισμός του Φόρουμ