Στο παρακατω βιντεο διακρινω V8 ηχο ή ειναι η ιδεα μου???
...οσο ελευθερη και να ειναι η εξατμιση δεν νομιζω οτι θα ακουγοταν ετσι...δειτε και το παρακατω βιντεο οπου εκει μιλαμε για εντελως ελευθερη...
Στο παρακατω βιντεο διακρινω V8 ηχο ή ειναι η ιδεα μου???
...οσο ελευθερη και να ειναι η εξατμιση δεν νομιζω οτι θα ακουγοταν ετσι...δειτε και το παρακατω βιντεο οπου εκει μιλαμε για εντελως ελευθερη...
![]()
![]()
Τί να μας πουν και τα Ferrariaaaaaa..........![]()
![]()
![]()
Θέλω κι εγώωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
σιγά μην υπάρχει τόσο ηλίθιος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη μας, ώστε να βγάλει το ν10 για να
βάλει ν8...ο ήχος της εξάτμισης είναι τέτοιος...
sympether with chiefτης
Όχι βρε σεις, V10 είναι 100%. Κατ' αρχάς φαίνεται από τον τρόπο που ανεβάζει στροφές. Έπειτα, κάνει αυτόν τον ήχο της σφήκας που έχει εγκλωβιστεί σε κονσερβοκούτι. Ο V8 είναι πιο νωχελικός και πιο μπάσος. Όχι πως με χαλάει, ίσα ίσα.
aristent (03-09-11)
Kατοπιν τηλ.συνομιλιας με τον αγαπητο Αλεξη, η διαβεβαιωση ειναι οτι προκειτε για V10 με εξατμιση της RPI!!!
ο ηχος V8αριζει ομως ετσι οπως ακουγεται στο βιντεο,...κατι που οι Αμερικανοι ετσι κι αλλιως το γουσταρουν παρα πολυ.![]()
S8N (03-09-11)
σιγα μην επαιρνα τηλ. τον κοντοδικηγορο!!!...τον...μοντ λοπνιχτη!!!
![]()
Αλεξης Πατρα = alexm "the free BMWpedia"
και ενα βιντεο συγκριτικο rpi vs eisenmann:
https://www.youtube.com/watch?v=QzMC...eature=related
στο πρωτο βιντεο του θρεντ, υπαρχει σχολιο που λεει αυτο που "ακουσα" και εγω:
Dude, that exhaust is fucking amazing. It is so rich and deep, unlike most of the other M5 exhausts which try to imitate the more high pitched exotic sounds. This has a muscle car sound which is almost... ALMOST.... reminiscent of a V8. Absolutely incredible sound. Whoever owns this car has done very well with their exhaust selection.
alexm (03-09-11), nikos-Mpacket (03-09-11)