μπα Ιορδανη για μενα προσωπικα αν και απο μικρος απ τα νηπια εχω μεγαλωση Παοκτσης αλλα ναι ρε φιλαρακο δεν ειμαι και κανας καφρος φανατικος π.χ. αν θες πιστεψε εχω κολλητους πολυ καλη φιλια με ατομο που μενει εδω σπουδασε εδω καταγετε απ τη παργα και ειναι Γαυρος αλλα ειναι ο καλυτερος φιλος για μενα
τι πανα πει αυτο!!!!! εχει τυχει να δουμε και πολλα ντερμπυ μαζι αλλα για μενα παντα μετρουσε το αθλητικο πνευμα μεσα στον αγωνιστηκο χωρο και τιποτα εξω απο κει γιατι να καθομαι να ασχολουμε με καφριλες ,θυρα 4 αηδιες, μπλοκα απ τα τεμπη ξερω γω και τριχες.
ξερεις τι ξελω να πω αυτο που μετραει ειναι η πιοοτητα ατομου και οχι ξερω γω νοοτρωπιες γκεμια στα ματια για κατεστημενα και οτι αλλο θες
ειναι οντως Βλακεια να μην παραδεχετε καπιος οτι μεσ στην ελλαδα ο Παναθηναικος_Ολυμπιακος εχουν ξεφυγει ετη πλεον ουτε ο Βορρας ουτε και καμια αεκ μπορει πλεον να τους φταση και οι δυο τους πλεον θα μοιραζονται την πιτα (πρωταθληματα και κυπελα)
αφου σπονσαρονται εκκατομμυρια δε λεω οτι παιρνουν τα ονοματα αλλα τουλαχιστον για ελλαδα κανουν τη διαφορα
Βαλε απο νταιφα σαλιαρελη με προτασωφ_λιτοφτσενκο απο κοκκαλη τωρα με μαρινακη και δε συμαζευετε
για μενα το λυπητερο ειναι πως ΑΥΤΟΙ οι λεφταδες ειναι και καβουραδες γιατι ουδεποτε δεν διεθεσαν το χρημα για μια σουπερ ομαδα να βγαλουν και εκτος των ελλ. συνορων.
Ξερεις γιατι στο λεω αυτο????? Γιατι π.χ. αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΔΕ σου λεω πολλα να η Λατσιο να ρθη που δε βλεπετε τωρα στο καμπιονατο το Παναθηναικο_Ολυμπιακο θα στους διαλυση ακομα και εδω μεσα δε θα χαση.