E46 , γιατι οταν ακουω BMW σειρα 3, η πρωτη εικονα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια Μ3 Ε46
Vasilis (30-08-11)
Το 36άρι ήταν το αμάξι που άλλαξε ριζικά τη σχεδιαστική γραμμή των bmw. Πολύ μπροστά σε σχέδιο σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό και με το πιο οδηγοκεντρικό ταμπλό που έχει μπει ποτέ σε bmw!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
georgepap (30-08-11), giorgos///M (30-08-11)
Το e36 τους ειχε αφησει ολους αφωνους με το σχεδιασμο του εξωτερικα
και εσωτερικα!!!
Επισης η μεγαλη τεχνολογικη καινοτομια ηταν ο πισω αξονας πολαπλων
συνδεσμων κανοντας το αυτοκινητο τοσο σταθερο πισω..βγαζοντας
''αδυναμιες''απτον μπροστινο..οσον αφορα την οδικη συμπεριφορα.
Για εμενα προσωπικα το πιο ομορφο 3αρι απο καθε οπτικη γωνια!!!!
joseph (30-08-11)
Απο προσωπικη εμπειρια με το Ε30 του πατερα μου και μετεπειτα το Ε36 και Ε46 που εχουμε τωρα στην οικογενεια μπορω να πω οτι το Ε46 ειναι το πιο ομορφο και ολοκληρωμενο μπεεμβε για μενα, το Ε30 ειναι σχολειο οδηγησης αλλα σχεδιαστικα δεν αλλαξε κατι στην εταιρια, αλλα το Ε36 ηταν παρα πολυ μπροστα για την εποχη του. Τα μπροστινα διπλα φωτιστικα σωματα που ενσωματοθηκαν στο ενιαιο κρυσταλλο ειναι μεχρι και σημερα σημα κατατεθεν ολων των μπεεμβε. Ενω το πισω μερος ειδικα στο κουπε μοιαζει με την Ε39 που θεωρω ενα απο το ομορφοτερα μπεεμβε. Αρα ψηφιζω Ε36 δαγκωτο γιατι ηταν αυτο που εφερε το βασικο σχεδιο που συνεχιζει η εταιρια να εξελισει μεχρι και σημερα.
joseph (30-08-11)
Σωστα, απο οτι ξερω εκτος απο ρουλεμαν τροχων μπαλακια και διαφορα αναλωσιμα, το μονο θεμα που ειχε σχετικα συχνα, ηταν με τον δυναμο, που κατα περιεργο λογο καθε 3 και λιγο ειχε θεματα.. εβαλε εμποριου και δεν ξανα ασχοληθηκε!
Τωρα θεματα με μοτερ σε παραθυρα η κλειδαριες δεν τα θεωρω σοβαρα, μιας και συμβαινουν σε ολες τις εταιρειες.
Απο μοτερ παντως δεν εχει κανενα θεμα!
Τωρα αν ειχε και αλλα θεματα, αλλα δεν το λεει, τι να πω...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.